BKV-val közlekedő kismamák nem tartotok attól, hogy az úton folyik el a magzatvizetek?
Minden reggel megyünk a bőlcsödébe. Annyira tartok ettől, de amiatt nem szeretném nem bevinni a fiamat.
Egyszer-egyszer a férjem el tudja vinni, de legtöbbször nem.
Én kocsival közlekedtem ugyan, de mégis az Auchan pénztárnál kezdett el folyni a víz.
Még hazavezettem, és otthonról szóltam a férjemnek, hogy jöjjön, mert szülünk.
Miért tartasz? Tegyél be egy vastagabb tisztasági betétet.
Nagyon ritka, amikor zuhatagként ömlik a magzatvíz.
Nincsen jogsim. Egy kiskori autobaleset utan pszihesen felek a kocsiban meg utaskent is.
Tudom hogy eleve gyakoribb a fajasokk indulo szules. De attol felek hogy pont uton leszek.
Es hogy ezesetben ulni sem jo mondjuk hogy hazamenjek meg azert.
2-es, nekem konkrétan a szülés előtt 1 nappal este, mikor kimentem wcre szó szerint Niagra volt :) (pontosabban elég volt csak felállnom hozzá az ágyról és két lépést tenni a wc felé kifelé a szobából).
Én holnapra vagyok kiirva, nekem lányzóm már nem jár oviba, nagyiéknál van, amúgy pedig férjem hozta-vitte.
Biztosan nem lenne jobb kivenni? Hányadik héten vagy?
35.hét végén vagyok.
Persze tudom, hogy valószínüleg fájások lesznek, mondjuk az sem sokkal jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!