A ciklusom hosszának (ami 28 napos volt) van valami köze ahoz hogy tulhordom a babámat? Ma kéne szülnöm, mára vagyok kiirva de nem érzem hogy ki akarna jönni lehet összefüggés?
Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 15:35
1/3 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs,majd kijön,ha ki akar.Ne aggódj!
Tudom könnyű beszélni,de amikor én is a kiírt napomon voltam,akkor én is meg voltam zakkanva,h mi lesz már:)Nekem is napra pontos ciklusaim voltak,de ugya a fogantatás ideje nem meghatározható,így ez a kiírt időpont is csak egy körülbelüli érték.
2/3 anonim válasza:
Van összefüggés, mert akinek hosszabb a ciklusa, az valószínübb hogy annyi nappal túlhordja, ahány napja volt pluszban a 28 felett.
De a baba tudja mikor kell kijönnie, a fogantatás napját nem lehet meghatározni és a 40 hét is egy átlag számítás.
Ne félj, majd kibújik:-)
Beszélgess vele sokat, és szexeljetek:-)
3/3 anonim válasza:
biztos hgy van összefüggés mert nekem 34 naposak voltak a ciklusaim és mind a két lányomat 6 nappal hordtam túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!