Hogy készülnek azok a fotók szülések után, ahol a nők úgy néznek ki, mintha épp egy teljes átalakító csapat dolgozott volna rajtuk?
A kórházunk fb oldalán csupa olyan nő látható a fotókon (amiket ők maguk küldenek be), ahol a császármetszés után még műtős ruhában vannak a férjükkel és az újszülöttel, vagy sima szülés után is a szülőágyon, frissen szedett szemöldök, kifestett köröm, frissen festett haj és smink.
Én nem értem, még a programcsászár csak-csak, de a sima szülésnél honnan tudják, mikorra legyen festve a hajuk frissen és szedve a szemöldökük?:)
Ti kicsinosítottátok magatokat valahogy a szülésre? Vagy az utolsó hetekben már az ember mindig készül erre a dologra és gyakrabban ápolja magát így?
(Részemről, ha le van nőve a hajam, az nagyon feltűnő, ha nincs kiszedve a szemöldököm, az sajnos szintén, és a smink nélküliség pedig látszik, van néhány pattanásom mindig).
30hkm
Én mindig festettem a hajam, amikor már kb fél cm-es lenövésem volt, a szemöldökömet is mindig szedtem, az pár mozdulat volt csak pár naponta, mivel nem vártam meg, amíg teljesen kinől az összes szál, aminek nem kéne. Szóval ezt tök rendben lehet tartani.
A körmömet nem igazán lakkoztam már, amikor nem mentem dolgozni, meg ha lakkozva volt, akkor ha az egyik megkopott, lemostam az egészet. Szóval szerintem a lakk sem para.
"Ott lennt", meg a lábamat kb 2 naponta borotváltam, hogy ne legyek nagyon szőrös soha.
Rólam közvetlen szülés után (meg persze alatta sem) készült kép szerencsére :D Borzalmasan néztem volna ki. Az első szülésem 14 óra volt, ebből 9 emelt adag oxival, már a halál szélén álltam kb, ordítottam, meg minden... Szóval rólam nem készült volna műtermi fotó :D A második szülésem 5 óra volt, az utolsó fél óra volt durva. Akkor kaptam vizes ruhát a homlokomra, szóval a kócos haj, meg a nyúzott arc itt is megvolt. :D
Az első babával másnap, a másodikkal szülés után kb 5 órával készült az első kép, akkorra már megfésülködtem , kis púder, szemöldök, szempilla, és egész vállalható voltam. :D
Úúú amúgy nem is tudom, itt vagy a B.A.-n láttam egy videót. Nőci szül, vízben, aztán végül az ágy mellett állva jön ki a baba, és fullos haj, 1 hajszál nem mozdul, teljes smink, a nő végig mosolyog... :O Na, az fura volt nekem nagyon.
No, bocsi, hosszú voltam :D Szóval én a kócosság-mentes hajat és a tip-top sminkelt arcot nem tudom elképzelni egy természetes szülés közben ill. közvetlenül utána...
én minden reggel kisminkelem magam, ami addig van az arcomon (lényegében hibátlanul) ameddig le nem mosom.
a szemoldokom annyira gyér, hogy sose szedtem ki, igy miután megrajzolom mindig ugy néz ki, mintha frissen lenne szedve.
nem volt nehéz ilyen képet készitenem. a hajam csokoládé barna, 2 havonta festem, a lenovés meg alig láthato.
Lehet fotót készíteni,az emlék miatt is, de ha nem akarod nem kell közzétenni sehol. Én is csak magunknak csináltam,senkinek nem mutatom.
Első voltam
Valahogy éreztem, hogy következő nap szülni fogok.( A kiírt nap előtt 1 héttel fodrász, kozmetikus.)
Este hajat mostam, maximálisan rendbe tettem magam, még a borotválkozás is megvolt . Azon a reggelen lefürödtem, kis smink és indultunk. Beavatkozás-mentes, kellemes szülésem volt, poénkodtam is, hogy csak egy picit kenődött el a sminkem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!