Volt akinek az orvos azt mondta h csaszar lesz, ennek orultetek, vegul megis termeszetesen szultetek?
Figyelt kérdés
Milyen elmeny volt?Megbantatok?2016. jan. 3. 01:14
11/12 anonim válasza:
Nálam végig azt mondták ,hogy császár lesz,mivel az előző is császár volt, be is feküdtem a kórházba de azt mondták,hogy nem kell császár várunk,hogy beinduljon, én ennek örültem,mert az első is sima szülésnek indult,nem szerettem volna műtétet,de a második is császár lett. De nagyon nem bántam volna ha sikerül megszülnöm.
12/12 anonim válasza:
Nálam nagyon rebesgették a császárt téraránytalanság gyanúja miatt, de úgy volt vele az ügyeletes doki, hogy próbáljam meg természetes úton, van azért rá némi esély. Sikerült, nem lett császár, és utólag örültem is neki (a természetes szüléssel kapcsolatban sokkal rosszabbra számítottam, előzetesen nem bántam volna a császárt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!