Van annak jelentősége, hogy ki van-e töltve a baba kiskönyve? (Természetesen látja őt az orvos, de még nem írt semmit a kiskönyvébe az oltásokon kívül. Kérjem meg, hogy írja be? )
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 13:12
1/4 anonim válasza:
Úgy látszik sehol nem érnek rá az orvosok, a miénk sincs kitöltve az oltásokon kívül. Nekem a védőnő azt mondta, majd kijön és kitölti, mert most nincs rá ideje. Hozzáteszem senki nem volt előttünk se, utánunk se :)
2/4 anonim válasza:
Nekünk sem tölti a védőnő sem orvos..oltásokon kivűl.Most 4 hós a babám.
Engem kimondottan zavar h nem irkálja...mellesleg amikor mentünk mindig csak mi voltunk ott.Szóval idő van,lehet energiája nincs.
Szólni meg olyan ...nem is tudöm miért nem szólok,de nem:)
3/4 anonim válasza:
első 4 hónapban nekünk se volt benne semmi, aztán szóltam h töltsék ki. meg is tették azóta vezetik "normálisan". azért kellene rendesen tölteni, mert ha pl vidéken vagy v rokonoknál... és vmi baj van és ott viszed el ismeretlen dokihoz a babát, gyereket, akkor az kell, h lássa h mizu volt eddig orvosilag vele, hogy fejlődőtt....
4/4 anonim válasza:
Nekünk se tölti ki, de a saját papírjait adja, amin ugyanúgy rajta vannak azok a dolgok, amiket ott kéne töltögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!