Volt akinek az orvos azt mondta h csaszar lesz, ennek orultetek, vegul megis termeszetesen szultetek?
Ezt nem teljesen értem.
Ha orvosi okból programozott császár van, akkor nincs olyan hogy természetesen szül a nő. Ha a tervezett időpontnál előbb beindul a szülés, akkor sürgősségi császár van, ha az orvosa elérhető, akkor ő, ha meg nem, akkor az ügyeletes orvos.
Ha az orvos mondja,h császár lesz,akkor ott császár lesz!
Persze abban az esetben,ha orvosilag indokolt,és nem anya próbálja meggyőzni az orvosát,hogy trancsírozza fel!
Úgy érted, hogy igazából orvosi indok nélküli császárt beszéltetek meg? Akkor viszont mindkét félnek az volt a jó, nem? Miért váltottak volna sima szülésre, ha egyik fél se akarja? Vagy a nő rábeszélte a dokit a 30. héten, és ő belement?
Vagy nagyon korai koraszülésre gondolsz huszonhetesen? Akkor nincs választása a nőnek, bár az én dokim akkor is császározna engem sürgősséggel (mert nekem orvosi indoka van).
Én olyat még nem hallottam, hogy előre azt mondta a doki, hogy téraránytalanság van, és emiatt mindenképp császár lesz.
Az szülés közben derül ki, hogy mennyire tágul a medence, előre ezt senki meg nem tudja jósolni. (Persze ha egyéb betegsége/problémája nincs az anyának, ami indokolja a császárt)
Inkább az van, hogy természetesnek indul, aztán ha tényleg téraránytalanság van, akkor jön a császár.
Nyilván nem ismerek minden esetet, de nem hallottam még máshogy erről anyukát.
jajj, most mit okoskodtok??? Kérdezett valamit, ha nem vagy érintett, ne válaszolj!
Ismerősöm mondjuk nem örült, de neki is beígérték a császárt, mert faros volt a baba (volt még vmi ami miatt farosan nem szülhetett de nem tudom, mi), aztán kb utolsó nap megfordult. Ő mondjuk örült, mert félt a császártól. (most már azt mondja, jobb lett volna, rettenetesen szenvedett közben és még most is - júliusban szült...)
Azert kerdezem, mert olvastam itt olyat, hogy csaszarra keszultek, be is volt programozva, de beindult elobb, es termeszetesen szult...(azt mondta, sajnos). De nem magyarazta meg, h miert, hogy volt, miert ugy lett.Nekem is csaszart mondott a dokim, en ennek orultem, csak felek, nehogy megvaltozzon. Sok eset hatareset,es az orvos dont, az enyem is ilyen. Ahol
Muszaj a csaszar ott muszaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!