Anyukák! Ti megsértődnétek ha a szülés után vissza akarnátok fogyni, és a férjetek őszintén megmondaná, hogy ez csak úgy fog sikerülni ha nem nassoltok állandóan?
Már jó pár hónappal a szülés után... nem azonnal persze.
Úgy hiába siránkozik valaki ha nem tesz érte semmit, sőt az ellenkezőjét teszi mint kéne... ez annyira sértő?
Szerintem sem sértő, de egyetértek hogy nyilván lehet úgy is mondani.
Viszont szoptatás alatt szerintem nyugodtan lehet még nassolni, energiát gyűjteni mindenféle forrásokból. Ráér lefogyni szerintem.
Szerintem sem a szoptatás a legalkalmasabb időszak a fogyózásra, az már más kérdés, hogy alapból jobb egy kiegyensúlyozott étrend, és nem mindegy, hogy mit nassol. Fontos, hogy tápanyag is legyen benne, és ne csak fehér cukor meg fehér liszt, nemcsak a hízás miatt, hanem mert kimerül a szervezete.
Inkább segíts neki, hogy nassolhasson, de az egészségesebb legyen, vigyél neki olyan gyümölcsöt, zöldséget, amit szeret, vállald be a gyereket több időre, és küldd el mozogni olyan programra, amit korábban szeretett, vagy csak sétálni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!