Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azoknál akiknél burokrepedésse...

Azoknál akiknél burokrepedéssel/magzatvíz elfolyással indult a szülés, hány órára rá jelentkeztek az első fájások?

Figyelt kérdés
Azokra vagyok kíváncsi, ahol magától jelentkezett az első fájdalom és nem kórházi rásegítéssel.

#burokrepedés #elfolyás #első fájás
2015. dec. 26. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2-3 óra.
2015. dec. 26. 14:28
 2/11 anonim ***** válasza:
9kor burkot repesztettek.fél 10kor elkezdődtek a fájások egyből két percesek.fél óra múlva már teljesen nyitva voltam,eltűnt a méhszáj.fél 11kor felfeküdtem a szülőágyra 11kor megszületett a kisfiam.
2015. dec. 26. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Este fél hétkor folyt el a magzatvíz, 20-30 percenként voltak kb fél perces fájásaim. Erre azt mondták, hogy nem igazi fájások, kilenckor pedig kapásból három percesekké vált, erre is azt mondták, hogy nem igazi fájások. Fél 12-kor megszántak, megvizsgáltak végre, ekkor három és fél ujjnyira nyitva voltam, hívták az orvosom, éjfélkor szülőszobára kerültem, ekkor négy ujjnyira voltam nyitva. Innentől összefüggő fájásaim lettek, de fél óra múlva már nyomhattam, 10 perc volt a kitolás. Nekem azt mondtákeegyébként, hogy maximum 12 órát várnak nálunk a fájásokra, de a dokim azt mondta, hogyha úgy lett volna, akkor 24 óráig elhúzhattuk volna.
2015. dec. 26. 15:12
 4/11 anonim ***** válasza:
22.20 körül folyt el a magzatvíz. Tusoltam, összekészültem, bementünk a kórházba. 1 körül éreztem az első gyengébb fájásokat, de már pár percenként. 6 előtt meglett a baba.
2015. dec. 26. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:

fél 9kor elfolyt a magzatvíz spontán, 9kor 80-100as fájások voltak már.

fél 1kor császároztak,de hagytak pár órát a fájásokkal,mert ezzel is ért még a babám tüdeje. 36+6ra született.

2015. dec. 26. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy erosebb fajassal indult,ahogy elmult a gorcs mar ereztem is hogy folyik a magzatviz.Ez volt kb este 18:30 kor, este fel 11re megvolt a lanyom.(3.baba)
2015. dec. 26. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ügy indult,hogy egy nagy görcs,utána pukkanás, aztán elkezdett folyni a víz.

Azonnal rendszeres, 5 perces fájásaim voltak.:-)

Később sem kaptam oxit.

2015. dec. 26. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
5,5
2015. dec. 26. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem mindháromnál elfolyt.Az 1.-nél a kórház folyosóján sétálgattam,amikor elfolyt....rá 10 órára jött az első fájás,és 4 óra múlva megszületett a baba.

A 2.-nál NST-n voltam,amikor elfolyt,rögvest jöttek a fájások,3 óra múlva már babáztam.

A 3.-nál szintén vizsgálaton voltam a kórházban,a szülésznő mondta,hogy 2.5 ujjnyira nyitva vagyok,menjünk el ebédelni,sétálni,jöjjünk vissza 1 óra múlva.Fél órával később jöttek a fájások,rá 15 percre elfolyt a magzatvíz(a kórház kapujában).1.5 óra múlva babáztam.

2015. dec. 27. 00:19
 10/11 anonim ***** válasza:
1.5 óra múlva. 16 óra múlva pedig megszületett a fiam.
2015. dec. 28. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!