Mi lehet ez? Volt akinek hasonlóan indult a szülés?
szedjél magnéziumot? :O 40 hetesen, vajúdás közben? :O
nem normális az orvosod, az tuti :(
nekem pont így volt, mikor már vajúdtam, folyamatosan jöttek belőlem ezek a nyákos izék, gondolom a tágulás miatt. én 4-5 percesekkel indultam a kórházba és rá 5 órára megszületett a kisfiam :)
zuhanyozz le meleg vízzel, ha nem múlik el attól, akkor menj vissza és ne hagyd lerázni magad!
majd írjál, hogy hogyan alakult :)
ha erősödik akkor kórház mert ezek nem csak jóslók azt szokták mondani!!!ha nedvesség azota is van akkor lehet az a magzatviz is!!
(dokid nem normális h mg-t szedet ilyenkor!!!!)
Elképzelhető, hogy ideje lesz lassacskán a kórház fele vennetek az utat :)
Sok sikert, könnyű szülést és Jó Egészséget Nektek! :)
Szerintem is szülés lesz ebből lassacskán... :)
Lehet, hogy a magzatvized folydogál. Figyeld a fájásokat, ha már azért nagyon beállnak 5-7 percesekre, egyre hosszabbak, és egyre jobban fájsz, akkor érdemes már elindulni. Nem tudom mennyire vagytok a kórháztól.
Én utolsó pillanatig szedtem a mg-ot, az én dokim azt mondta nyugodtan lehet (nagyon megbiztam benne, szuper kis doki:) ), mondjuk a magas vérnyomásomra is jótékony hatással volt. Ennek ellenére nagyon gyorsan tágultam, már 4 ujjnyival mentem a kórházba, ott pedig pár óra alatt kibújt, szóval nálam nem zavart be a mg.
Szurkolok, irj majd mi újság, ha tudsz! :)
Én 24 óráig vajúdtam, ebből legalább 10 óra pont ugyanolyan volt, mint a jósló fájás. Nagyon enyhe menzesz szerű görcs féle ami csak lassan erősödött. Ez az állapot eltarthat egy ideig, nyilván van akinek nem és rögtön rendszeressel kezdődik, de volt a kórházban olyan, akinek 2 napja voltak fájásai, szülőszobáról került osztályra, hogy még bőven van idő hátra. 2 nap után csak beindult rendesen neki.
Folyás nekem az utolsó hetekben lett több, az utolsó napokban nem tűnt fel változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!