Ha szülés előtt nyitva van a méhszáj, az jelent valamit később a szülés lefolyásában? Nektek hogy volt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ettől még hetek is lehetnek hátra, de remélem legalább a vajúdás nem lesz komplikált így..2015. szept. 24. 13:32
1/8 anonim válasza:
Néhány nappal előbb már szűk 2 ujjnyira nyitva voltam. sajnos hosszú vajúdás alatt sem tágultam egy mm-t sem. de van akinél fordítva alakul, előre megjósolhatatlan. talán Neked nagyobb szerencséd lesz!
2/8 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés. Zárt méhszájjal mentem szülőszobára, néhány óra alatt 4 centi volt, majd leállt és nem is haladt előre egy napig. Így lett császár. De hogy miért volt jó az eleje, miért állt le, miért...? Fogalmam sincs. Más nyitva megy be, és nem nyílik tovább. Megint más zártan jött be, hat órán belül megszületett a fia, minden komplikáció nélkül. Szerintem nincsenek ilyen előjelek, minden ott és akkor dől el. De ha úgy érzed, nálad ez jó jel, akkor higgy benne, sokat adhat lelkileg! :)
3/8 piroska és a farkas válasza:
Én zárt méhszájjal, hajnali 1.50-kor ébredtem fájásra. fél4-kor, tehát kevesebb mint 2 orával később már 4 ujjnyira voltam nyitva, el sem akarták hinni a szülészek... pikkpakk megvolt a baba. Második babánkat sajnos elvesztettük, előző estétől már tágítottak, másnap délben is még csak egy ujjnyira volt nyitva a méhszáj.
4/8 anonim válasza:
Pozitiv példa:
-pár nappal szülés előtt szűk 2 ujjnyira voltam nyitva
-szülés napján enyhe jóslófájásokkal kitágultam
-este 11.20ra mentünk a kórházba,ekkor se volt még semmi komoly
-11.40kor erősödtek fel a fájások,éjfélkor kint volt a lányom...
Igazából el se akartam még indulni 11kor a kórházba,de mondom van szülésznőm,majd elvajúdgálunk ott,erre még jó hogy elindultunk,nem is tudom mi lett volna...vagyis tudom :)
5/8 anonim válasza:
A 34. héten volta méhszájam 2110, és kihúztam a 39. hétig. S így is 8 órát vajúdtam :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szóval úgy néz ki ez sem jelent semmit.. első baba lesz, nyilván remélem, hogy gyors szülés lesz de az is tökéletes, ha nem kell infúziózni meg kézzel tágítani, főleg nem császározni. Hát majd kiderül.
2015. szept. 24. 15:39
7/8 anonim válasza:
Az (életmentő) császár kivételével mindent jogod van visszautasítani. A kézzel tágítás középkori brutalitás, és ráadásul tök lazán veszik a dokik, úgy csinálják, hogy engedélyt sem kérnek rá, ami engem személy szerint mélységesen felháborít. Az infúzióra is mondhatsz nemet. Ezekről még tájékozódj, ahogy a lazító és masszázs technikákról is!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Orvosommal beszéltünk erről, hogy addig amíg nem muszáj inkább nem, egyiket sem. Remélem nem lesz rá szükség de úgy is ott derül ki hogy óhajt működni a testem. A lazító technikákról meg hasonlókról nem tudok én semmit, azt hiszem tényleg ideje lenne tájékozódni.
2015. szept. 24. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!