Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek milyen volt a szülés...

Nektek milyen volt a szülés utáni első menstruációtok?

Figyelt kérdés

Épphogy csak vérzek. Élénkpiros, de alig van. Inkább csak a papíron látszik.

Először azt hittem hogy a gyermekágyi erősödött vissza (7 hete szültem), de az összes "kísérőtünet" egyértelműen olyan, mint máskor amikor megvan.

2015. okt. 7. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt másabb mint előtte. Ugyanolyan gyenge vérzés volt mint szokott lenni. 7 hétig véreztem szülés után. A 8. héten mentem vissza kontrollra következő héten meg meg is jött a havim.
2015. okt. 7. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Mint a Niagara... Már azt hittem be kell mennem az ügyeletre. Azóta is olyan...
2015. okt. 7. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Erős,nagy mennyiségű és nagyon nagyon nagyon fájt.Alig bírtam lábra állni az első 3 napon.Nem vagyok kényeskedő típus,de az brutális volt,na.
2015. okt. 7. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Először nekem is ilyen kis pár napos vérezgetés volt (6. héten), aztán két hét múlva megjött rendesen.. hát, én is azt hittem, hogy vissza kell mennem az orvoshoz, annyira sok volt, csak úgy dőlt belőlem 2 napig. De mondjuk egyáltalán nem görcsöltem.
2015. okt. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!