Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek nagyobb korkülönbség...

Akinek nagyobb korkülönbség (6 év körül) van a gyerekei között, milyen volt a második szülés?

Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első két gyerekem között 3 év a korkülönbség, a második szülésem gyorsabb és kevésbé fájdalmasabb volt. A harmadik baba és az elő között 10 év van illetve 7 év a két kislány között. Simán ment minden még korábban meglett mint a második gyerkőcöm.
2015. okt. 4. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
10 év telt el az első és második gyermekem között.Az első volt a legkönnyebb leggyorsabb szülésem .A harmadik a legnehezebb
2015. okt. 4. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A második szülés sokkal gyorsabb volt. 3 óra alatt meglett a kislányom a rendszeres fájásoktól számítva, amit senki nem hitt rajtam kívül, mivel, amikor bementem, 1 ujjnyira voltam tág. Az első 14 órás. 5 és fél év a korkülönbség.
2015. okt. 4. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.