Nektek hányadik héten indult meg a szülés? Mik voltak az előjelei? Hogyan indult?
Figyelt kérdés
37+6 napos vagyok és nagyon várom már, hogy babázhassak. Már minden apróságot előjelnek veszek. :-)2015. dec. 18. 09:59
11/17 anonim válasza:
37+6 nap. Magzatvíz elfolyással. Előtte egy jóslósom sem volt.
12/17 anonim válasza:
38+5, elkezdett szivàrogni a magzatvíz...
13/17 anonim válasza:
a 37. héten indult meg, elfolyt a magzatvizem :)
14/17 anonim válasza:
Nekem 40+6-on :) Csak kemenyedtem ,hajnali 3-tol 9-ig. 24,18 majd hirtelen 3 percenkent. De akkor meg nem gorcsolt,kb 9 utan kezdtem gorcsolni,de addigra mar a korhazban voltunk. 10-kor burkot repesztettek,14-kor pedig megszuletett a kisfiunk!
15/17 anonim válasza:
Éppen a kiírt napon,éjjel elfolyt a magzatvíz.Aznap voltam nst-n,semmi különös nem volt,a doki hazaküldött,hogy ma tutira nem szülök. :) Jaaa,persze. :D
Még annyi történt,hogy aznap éjjel egyáltalán nem aludtam csak kb. 10 perceket,mert folyamatosan pisilnem kellett.Nekem ez előtte nem volt jellemző.
16/17 anonim válasza:
A kiírt nap előtti napon voltam nst-n.
Reggel elment a nyákdugó,más előjele nem volt.
Nst helyett megnézték a tágulást,hazamehettem a cuccaimért.Éjjel 11 körül amikor már 5 perces "fájásaim" voltak(nem igazán fájt)burkot repesztettek.Na ott beindult a fogadj Isten,hajnalban 1.30kor meg is született a kicsikém.
17/17 anonim válasza:
39+4 délután még veteményeztem a kertben,este 6kor vacsi közben másfajta görcsöket éreztem 15percenként.Nekem azt mondták ha lezuhanyzok és erősebbek lesznek a fájásaim akkor ez már szülés ha nem akkor csak jósló.Lezuhanyoztam elmúltak nagyon elkenődtem.Este 10kor 8 és 5 perces fájásaim lettek felváltva.Wc-re kellett mennem 3szor.Éjfélkor mondtam a férjemnek nem merek itthon maradni.bementünk megvizsgáltak 1 újjnyira voltam nyitva éjjel 1kor azt mondták ebből reggelre sem lesz gyerek. 6:40kor meg lett a fiam 4040g és 54cm nehéz szülés volt de gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!