Nektek hányadik héten indult meg a szülés? Mik voltak az előjelei? Hogyan indult?
39+4.
Semmi előjele nem volt. Reggel CTG-n voltam, meg is vizsgált a doki. Hazafelé beugrottam ide-oda vásárolni, és délben éreztem az Auchan pénztárnál, hogy valami folyik. De még akkor sem éreztem mást. Sokat vezettem aznap, de semmi bajom nem volt.
Hazamentem, letusoltam, szóltam a férjemnek, jöjjön haza. Kb 3-4 között értünk a kórházba, akkor már voltak kisebb fájások.
Este 10-kor a kezemben volt a fiam.
Jósló fájásom sosem volt. Előjel semmi.
Nekem már ennyi idősen, mint most te vagy, megvolt a kisfiam.
Egész pontosan 37+3 naposan született meg.
Én már bent voltam a kórházban, mert toxémiám volt. Felszökött a vérnyomásom, nyomást éreztem ez miatt a fejemben, a szememnél, kétszer mérték vérnyomást, majd közölték, hogy akkor készítsem a holmimat és megyünk a szülőszobára és indítják a szülést. Közben délután olyan volt, mintha a nyákdugó távozott volna, ezt meg is említettem az orvosnak. És ahogy sétáltam a szülőszoba felé, akkor éreztem, mintha valami szivárogna. Magzatvíz volt.
Igazából előjeleket ne várj, vagyis ne alapozz rá, mert nekem 36 hetesen is sikerült a vajúdóban kikötnöm, mivel 3 perces fájásaim voltak, de ezek orvost is megtévesztő jóslók voltak, szülni nem szültem, ekkor kerültem be az osztályra és másfél hét múlva szültem.
Türelem, nincs már sok hátra!:)
41+2
Kemenyedtem, es egy ido utan elkezdtem merni(du. 3 korul)es 10 percenkent jottek ezek a kemenyedesek es pici menzis gorcsok. Aztan elment a nyakdugom es a fajasok ejfelre 3-4 percesek lettek, ekkor mentunk be a korhazba. Sajnos lassan tagultam, 9 cm-nel pedig nem ment tovabb es kimerult voltam, delutan 5:40-kor csaszarral szuletett meg a kislanyom.
Most 37+2 hetes vagyok a 2. babankkal es mar en is tukon ulok, remelem nem varat annyit magara mint a noverkeje jo 2 eve :)
A nagyobbik fiam a 39. héten született. Előjelét nem igazán láttam, bár sokan mondták, hogy már lent van a pocakom, én ezt sem láttam. Viszont jött egy jó kis hidegfront, és ez a fájásokat is meghozta :D
A kicsi meg még itt van a pocakban, 30 hetes vagyok, úgyhogy ő még maradjon szépen februárig :) De már én is nagyon nagyon várom, hogy láthassam, meg az igazat megvallva, most kezd már nagyon kényelmetlenné válni a pocakom, főleg alvásnál.
39+5. A szokásos mindennapos.. jósló fájások. Amik furcsa módon erősebbek lettek zuhany és séta hatására. Pedig eleinte fel se vettem.
Az utolsó éjszaka kegyetlen volt, alig aludtam, nagyon feszített a derekam és a szeméremcsontom. Addig jó alvó voltam. Aznap is sokat keményedtem de azt se vettem jelnek.
40+5 hétre született meg a lányom!
Nem volt semmi előjele!
Fájásokkal indult (enyhe menszesz szerű görcs) zuhany,erősebb lett,már a derekam is elkezdett fájni,ebből is tudtam,h ez az lesz :-) Ez csüt. 22 órakkor kezdödött és péntek 14 órára lett meg a kicsi :-)
Holnap lesz pont 1 éve :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!