Szerintetek igazat mondott az EDA-val kapcsoaltban? Bővebben lent.
Mi a bánatos jó isten nyilától lenne lenyugtatózva a baba ez edánál?! Az ismerősöd érzőpályái összeköttetésben vannak a méhével? Ekkora nagy baromságot is már rég olvastam...
Nem lesz semmi baja a babának tőle, nyugodtan kérd, ha úgy érzed, hogy szükséges. Előre eldönteni 2 okból sem érdemes: az egyik, az, hogy nem tudod mennyire fog fájni, lehet, hogy jobban bírod mint mások (nem egyszer hallottam anyukától, hogy neki nem fáj igazából annyira és rosszabbra számított) , a másik ok pedig az, hogy nem mindig kaphatsz edát, ez csak ott és akkor fog kiderülni (nem jó ha arra készülsz, hogy lesz eda, mert ha mégsem kaphatod, akkor rosszabbul fogod megélni)
Én pl nem kaphattam, bár ezt már a 34. héttől tudtam, mivel a genetikai véreredményem több kockázatot is valószínűsített! (vérrög, bénulás) Egy aneszteziológus sem vállalt be!
Így elkezdtem készülni a természetes szülésre fejben, könyvben: a tudatosítás és vizualizáció technikáját alkalmaztam, és fájdalomcsillapításnak a kád forró víz még jól esett az utolsó 2 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!