Mi erről a véleményetek, császárral világra jött lányok /nők?
Elsősorban azokra lennék kíváncsi, akik császármetszéssel jöttek a világra, hogy saját szülésük esetében tapasztaltak-e ehhez hasonló dolgokat.
Nem vagyok császárellenes egyáltalán, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi! Köszönöm!
Ezt a cikket egy pasi írta, aki még csak nem is szülész-nőgyógyász. Egy férfi asztrológus akarja megmondani a tutit a szülésről...
Ennyi erővel én is oszthatnám az észt a pilótáknak, elvégre, láttam már játékrepülőt.
A cikk semmitmondó, nincs semmilyen orvosi/tudományos ténnyel igazolva az elmélet, és végtelenül sértő.
hát ez a "cikk"valami botrányos...
annak ellenére,hogy én nem tartom kizártnak,hogy a születés körülményei hatással vannak a gyerek személyiségére(de az is lehet,hogy fordítva..és a gyerek személyisége a születés körülményeire,hiszen az alap természet már születéstől megvan)
De én is azt érzem,hogy mintha a csaszi valami ördögtől való dolog lenne a szöveg FÉRFI írója szerint...az ilyennek sajnálom a feleségét.
plusz adalék...rákattintottam a honlapjára...TEEEEE AAATTTYAAAÚRISTEN!!!!
(Azért az sokat mondó, hogy az első 7 válaszolóból 4 azt mondja: "Császárral születtem, természeteset akartam, de végül én is császárral szültem." Azért valahol csak van igazsága a cikknek!!!)
Én magam császárral születtem farfekvés miatt, ennek eddig nem sok jelentőséget tulajdonítottam. Jelenleg várandós vagyok, és természetes szülésre készülök! Amennyiben bármilyen komplikáció adódik, természetesen elállok ettől a tervemtől, nyilván mindent az orvosra és kettőnk legnagyobb biztonságára bízok.
utolsó,igazából ha megkérdezel random 10 természetesen született nőt,ott is hasonló lesz az arány..a dokik nem kockáztatnak..indokolatlanul sok manapság a császár,ez tény,de szerintem ennek semmi köze az anya születési körülményeihez...én például olyan gyorsan születtem első gyerekként,hogy anyut éppencsak sikerült a szülőágyra rakni,mert nem hitték el neki,hogy jövök..én meg nagyon sokáig vajúdtam,és végül császáros lettem az elsővel..a másodikat pedig simán megszültem,majdnemhogy "röhögve",annyira könnyű szülés volt...
ha pedig te is tovább kattintasz, a cikk írójának életművére...hááááááát,ez az "ember" nem a többi ember közé való azt hiszem..
A cikknek azért nincs igazságtartalma, mert nem reprezentatív a minta.
Ezt akkor kellett volna elkezdeni vizsgálni, amikor a válaszadók anyukái szültek. Feljegyezni a születés körülményeit, a császár okait, majd végigkísérni a csecsemőkort és az egyén teljes életútját odáig, hogy ő is szül. Ezek után lehet ok-okozati tényezőket, tanulságokat levonni.
Egyébként a nagymamám 4 gyereket szült, a nénikém (a lánya) egyet sem, mert korai vetélései után úgy döntött, nem vállal gyereket. Az én anyukám 3 természetes szülésen esett át, én mégis mind a kétszer császárral szültem. Az egyik gyerekem pici korában utálta az alagutas játékokat, most már ovis, szereti. A kisebb mindig is szerette.
Ez a hapek egy idióta.
Hülyeség az egész cikk.
Életmentő császárral születtem, de mégsem félek az alagutakban, imádom a zárt csúszdákat :-)
Nekem is volt egy császárom és egy természetes szülésem, de a császártól jobban rettegek (mert harmadszorra valószínű az lehet csak).
A császárral született lányomnak sincsen alagút fóbiája nyomokban sem (unom már az ilyen erőszakkal gyártott elméleteket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!