Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meg választhatjuk, hogy...

Meg választhatjuk, hogy rendes szulés legyen, vagy császárszülés?

Figyelt kérdés
En szeretnem, ha csàszàrral szülne a baratnőm. Hogy ne tàguljon ki utana nagyon.
2015. dec. 1. 07:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
:'D :'D Hát ez kész... Nem vettem se én,se a párom észre,hogy úgy maradtam volna..
2015. dec. 1. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Bakker,én 3 gyereket szültem hüvelyi úton!Szerintem a 2. és 3. gyerek elég bizonyíték arra,hogy nagyon is aktív szexuális életünk van....több gyerkőc azért nem lesz,mert a 40-es éveinkben járunk,és 3 gyereket tudunk tisztességgel felnevelni.Ám a szexuális életünk köszönjük,most is rendben van!
2015. dec. 1. 19:18
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Alapvetően igaza van itt a többieknek, de nem lehet készpénznek venni, hogy ti jól jártatok.

Nagyon sokan nem, és sokkal jobban jártak volna császárral, mert gyakorlatilag használhatatlanok.. Ilyen is akad bőven.

Egyébként kérdező, ennek az eldöntése a barátnőd feladat és nem a tiéd. Ő tudja, hogy mit mer bevállalni. Én is császárral szeretnék szülni egyébként, de ő nem biztos, hogy ezt akarja. Bízd rá!

2015. dec. 1. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha lefizetitek az orvost, akkor lehet kérni, de egyébként a magyar egészségügyben erről nem dönthet szabadon a kismama. Akkor lesz császár, ha orvosilag indokolt.

Na mondjuk a te indokod elég nagy hülyeség, a hüvely regenerálódik. Természetes dolog, hogy a legtöbb hüvely nem teljesen olyan, mint tizenévesen, de azért annyira nem vészes a dolog, nem olyan lesz a szex, mintha bedobnál egy virslit egy folyosóra.

2015. dec. 2. 13:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Hàt jó. Akkor nem erőltetem a császárost. Koszi a válaszokat.
2015. dec. 5. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!