Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárszülés esetén milyen...

Császárszülés esetén milyen előkészületeket végeznek el rajtam/velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2008. aug. 13. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
ha előre ki vagy irva császárra akkor elző este kapsz beöntést, borotválnak, penicilin próba hogy nem e vagy allergiás, aztán mütét előtt kapsz katétert meg infuziót
2008. aug. 13. 12:03
 2/5 anonim válasza:
100%

Szerintem nem mindenhol adnak már beöntést,viszont előző este 6 után már nem ehetsz,éjféltől meg nem ihatsz és adnak egy savlekötő tablettát.

Nekem "menet közben" derült ki a császár,katétert és infúziót kaptam.

2008. aug. 14. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
én svàjcban lakom,itt is szültem meg kisfiamat 10 honappal ezelött:).nekem ugy volt hogy a szülési napon kellett bemennem,elötte valo este itthon éjféltöl mär nem ehettem,éS reggel 6 utäön nem ihattam.10 re mentünk korhàzba.bementem egy normàlis szülöszobäba,(éppen szabad volt),ätöltöztettek,adtak inni kis nyugatatot:).,aztän jött a adoki,ellenörizni,has tapogatàs..hogy fekszik a babo stb.aztän beadtäk az infuziot,és kb 1 ora elött 20 perccel feltoltak a mütöbe.utäna beadtäk a gerincbe az érzéstelenitöt,majd katetert(a katetert elötte szoktàk,de én kihisztiztem hogy csak érzéstelenitö utän..:) ),utäna a làbamat mozgattäk,és mondtäk szoljak ha nem érzek semmit..mert ha a läbadba nem érzed.akkor mär mehet a mütét.és ennyi volt.csäszär utän megkéRdeztéknhogy elvihetik e a kisfiamat mosdatni az apukäval együtt amig engem varrnak.mondtam igen..:).varräs utän,feltoltak a csalädi szobäba ahol 3an hagytak minket...jaj namost is könnyezek:)...csodàlatos szüléSem volt még ha csäszär is volt akkkor is.nagyon sok boldogsägot a picihez!!!!
2008. aug. 15. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
3.välaszado vagyok..azt kihagytam,hogy nagyon sok korhàzban elviszik töled a kicsit,és akkor adjäk oda mikor kedvük tartja meg beleszolnak midnenbe..ezt hallottam..itt ahol szültem a kisfiam non stop a karomban feküdt.a kis ägyikojäba nem is raktam bele a korhàzban!a növér azt is megkéRdezte hogy tisztäba teheti e vagy jöjjön vissza pär perc mulva...kivànom hogy mindenki aki kismama,,legyen része ilyen korhàzban szülni ,ilyen orvosokkal ahogy nekem häl istennek összejött!!!!
2008. aug. 15. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek boldog babázást és jó egészséget kívánok!
2008. aug. 16. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!