Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan zajlik a császár a II....

Hogyan zajlik a császár a II. sz. Női klinikán?

Figyelt kérdés
Az előző is császár volt,de a Szent Imre kórházban.Tehát nem kell annyira részletesen,de így is sok ?-em van.Altatás,epi,eda?Mennyit kell feküdni?Segítenek-e fölkelni?Hétfőn megyek be először kivizsgálásra : nst,áramlás.Éhgyomorral menjek?Baba-mama szobák vannak?

2012. jan. 17. 22:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Apu milyen részben vehet részt,kell vinni valamit?Papucs,műtős ruha?Utána bejöhet a szobába egy kicsit?Lehet szoptatni rögtön?
2012. jan. 17. 22:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell éhgyomorra menni nst-re, meg UH-ra.

Császár: A szülőszobába mész először, ott műtéthez átöltözöl, aztán betolnak a műzőbe. Epidurális érzéstelenítés van, nekem pld altatás volt, mert nem találtak be a gerincembe (vagy nem tudom, pontosan hova adják).

Az őrzőben ébredsz. Akikkel én találkoztam nővérekkel, orvosokkal ott az őrzőben, nagyon rendesek. De mellette szigorúak is az érdekedben. Ahogy felébredsz, rá nem sokkal, már fel kell kelned, később meg elkísérnek zuhanyozni, ott is végig segítenek.

Bármikor szólhatsz bármiért. Nekem egyik sem húzta a száját, pedig elég hisztis voltam:-), de ez nem miattuk volt.

Másnap mehetsz le a gyermekágyra. Arról nem tudok nyilatkozni, mert egyágyasban voltam. 10e forint/éjszaka, de nehéz hozzájutni, mert kevés van, és sokan akarják.

Ha van kérdésed, kérdezz bátran!

2012. jan. 17. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Császár után az őrzőbe kerülsz, oda meg nem lehet senkinek bemenni, kivéve délután 5 körül (ha jól emlékszem), akkor van látogatási idő.
2012. jan. 17. 22:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Az NST-re tudom hogy lehet enni,csak gondoltam azt mondják maradjak műtétre.
2012. jan. 17. 23:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem mondták, hogy nem ehetek.
2012. jan. 17. 23:17
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Nálam bent volt a férjem délután 3 kor császároztak első perctől kezdve és egész este 9-ig a megfigyelőbe,,12 órát kell feküdni segítenek az első felkelésnél,letusoltok segítenek,én a gerincbe kaptam és szerintem jobb mint az altatás nem fájt és láthattam a babámat mikor kivették és felsírt utána annyi a rossz hogy egy ideig nem érzed a lábad de ne ijedj meg,szerintem jobb mint az altatás!!!puszi sok sikert :) puszi a babának is
2012. jan. 18. 10:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi, h kérdezek, de ez a téma engem is érdekel! :)

Én legfőképp arra vagyok kíváncsi, h a babának vinni kell-e ruhát, vagy adnak ott és csak a hazavitelnél apa hozza be?? Kedves kérdező, mikor szülsz?

2012. jan. 18. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ruha, ottani ruha van a babán, majd a hazaúthoz vigye be apuka a rucit.
2012. jan. 18. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm :)
2012. jan. 18. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

de pelust vigyél be, mert azt kérik a csecsemősök.

A legkisebbet. Legjobb a pampersből a new born, mert az elég kicsi.

2012. jan. 18. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!