Hogyan zajlik a császár a II. sz. Női klinikán?
Nem kell éhgyomorra menni nst-re, meg UH-ra.
Császár: A szülőszobába mész először, ott műtéthez átöltözöl, aztán betolnak a műzőbe. Epidurális érzéstelenítés van, nekem pld altatás volt, mert nem találtak be a gerincembe (vagy nem tudom, pontosan hova adják).
Az őrzőben ébredsz. Akikkel én találkoztam nővérekkel, orvosokkal ott az őrzőben, nagyon rendesek. De mellette szigorúak is az érdekedben. Ahogy felébredsz, rá nem sokkal, már fel kell kelned, később meg elkísérnek zuhanyozni, ott is végig segítenek.
Bármikor szólhatsz bármiért. Nekem egyik sem húzta a száját, pedig elég hisztis voltam:-), de ez nem miattuk volt.
Másnap mehetsz le a gyermekágyra. Arról nem tudok nyilatkozni, mert egyágyasban voltam. 10e forint/éjszaka, de nehéz hozzájutni, mert kevés van, és sokan akarják.
Ha van kérdésed, kérdezz bátran!
Szia! Bocsi, h kérdezek, de ez a téma engem is érdekel! :)
Én legfőképp arra vagyok kíváncsi, h a babának vinni kell-e ruhát, vagy adnak ott és csak a hazavitelnél apa hozza be?? Kedves kérdező, mikor szülsz?
de pelust vigyél be, mert azt kérik a csecsemősök.
A legkisebbet. Legjobb a pampersből a new born, mert az elég kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!