Hogyan zajlik a császár a II. sz. Női klinikán?
Ott szültem szeptemberben császárral.
Pelus, popsitörlő, popsikenőcs, néhány textilpelus (csak a pelust kell leadni, a többi a szobában marad). A köldökellátáshoz adnak cuccot.
Engem hajnalban császároztak, délután 4-kor már az osztályon voltam a babával. Altatás volt a sürgősség miatt, egyébként progi lett volna, ez volt a 2. császárom. Nagyon aranyosak voltak az őrzőben is, segítettek felkelni, zuhanyozni, öltözni.
Minden szoba rooming-in, de eldöntheted, hogy mikor akarod a babát ott tartani, bármikor visszatolhatod a csecsemőre. Az osztályra viszont tilos bemenni, az előtérben van látogatás. A baba az üvegen belül, a látogatók kívül.
Ami nekem jó volt: bimbóvédő, sterilizátor, mellszívó, melltartóbetét, szoptatós melltartó, eldobható bugyi, derékmelegítő (hasleszorító helyett), nagyobb betét, tejtartó pohár, amiben jégakkuval hűtőtáskában hazaküldtem a tejet. Értékeket ne tarts bent, csak minimális pénzt. Van fotós, egész jó képeket csinált, kb. 2000 Ft volt. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!