Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért néznek le amiatt, hogy...

Miért néznek le amiatt, hogy örülök mert császárral fogok szülni?

Figyelt kérdés

Mikor mondta az orvosom, hogy végül nem fordult be a baba és faros maradt így császár lesz én nagyon megkönnyebbültem és megörültem.

Végig reménykedetem valami csodában, hogy császárral fogok szülni.

Viszont emiatt nem kevés beszólást kaptam.

Itt miért nézik le így a császáros anyukákat? Míg a körülöttünk lévő országokba az anyuka dönti el, hogy szeretne szülni.

2015. nov. 30. 14:47
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Külföldön élek, 7 hete volt császárom saját kérésre, életem legszebb élménye volt :-) de tény hogy az első két nap nem tudtam ellátni a babàt,férjem csinálz mindent.
2015. dec. 1. 09:56
 22/47 anonim ***** válasza:
20-as, te nem vagy normális!
2015. dec. 1. 12:18
 23/47 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy borzasztóan felháborító, amit írtam, bevállalom. Nem lehet mindenben egyet érteni...!
2015. dec. 1. 15:02
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

"Teszik ezt annak ellenére, hogy a császárnak komoly rizikói lehetnek (...) mind a babára nézve"

Mi a rizikója a babára nézve? Szerintem ha egyben kiemelnek egy babát a méhből, az a babának pont jó, míg természetes szülésnél akár be is szorulhat, oxigénhiányos állapot léphet fel, így akár dilissé is válhat a gyermek, ha épp meg nem hal. Szerintem a babára nézve a természetes szülésnek sokkal nagyobb a kockázata.

2015. dec. 1. 15:20
 25/47 anonim ***** válasza:
Szerinted! A szakma szerint viszont egyáltalán nem. A babánál a tüdőt érintő szövődmények gyakrabban fordulnak elő a császár után!
2015. dec. 1. 15:38
 26/47 anonim ***** válasza:
Utolsó: de miért? Ha koraszülött lenne a baba, akkor értem, de ha nem koraszülött és úgy császároznak akkor mi baja lehet a tüdejének?
2015. dec. 1. 15:47
 27/47 anonim ***** válasza:
Mert nincsen meg az a normál úton történő préselés, ami a természetes szülés közben van. Erre pedig a magzat önálló légzésének kialakulásához szükség van.
2015. dec. 1. 16:03
 28/47 anonim ***** válasza:
56%

Na, én meg pont ettől megyek a falnak, amikor valaki pusztán azért, mert szült hüvelyi úton, azt hiszi, hogy megdolgozott a babáért. Ezer élet van, ezer sors, ilyet nem lehet kijelenteni!!! Az egész gyerekvállalásban az a nő küzd csakis a gyerekéért, aki fél-egy napot megcsinált, és szült hüvelyi úton?

Tudod ki az, aki megdolgozott a babáért? Akinek koraszülött a gyermeke, akinek nem jön össze évekig, és lombikra kényszerül, aki több vetélést él át, aki gyógyszerekkel tömi magát, aki veszélyeztetett terhes, és végig fekszik mondjuk 8 hónapot, soroljam még?

Na nekem ezek a nők azok, akik tényleg megtesznek mindent, és nem azok, akik egy egészséges terhesség után egy egészséges szülést képesek túlélni.

Én miómával küzdöttem, a 13. héttől feküdtem, egyszer majdnem elvetéltem, és igen, ki merem mondani, hogy örültem a császárnak, de igazad van, lusta vagyok, és nem tudom értékelni, hogy született egy kisfiam a végére.

2015. dec. 1. 16:24
 29/47 anonim ***** válasza:

Miért a felháborodás? Volt eü problémád? Igen! Indokolt volt a műtéti befejezés? Igen! Akkor meg miért akadsz ki? A leírtak rád NEM vonatkoznak!

Valóban nem a természetes úton való szülés a dicsőség. Viszont az a nő, akinél minden rendben, nincsen komplikációja és kizárólag a kényelme érdekében választ egy nagyobb kockázatú beavatkozást, nem fogom buksin simogatni, ha nem haragszol-.

2015. dec. 1. 16:33
 30/47 anonim ***** válasza:
56%

Annyira tudtam, hogy ez lesz a válasz. Így legyen ötösöm. :))

Felhívnám a figyelmedet a kérdező FAROS babájára. Tehát van EÜ problémája? IGEN!

Engem felmentesz, mert volt problémám, holott én is azt tettem, amit a kérdező. Kimondtam, hogy örültem a császárnak. Akkor ő miért rosszabb?

2015. dec. 1. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!