Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azokat kérdezném akik eleve...

Azokat kérdezném akik eleve császárral szerettek volna szülni?

Figyelt kérdés
Megbeszéltétek az orvosotokkal? Be volt programozva egy tervezett napra? Könnyű ilyen orvost találni?
2015. nov. 14. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Be volt programozva egy tervezett napra, igen.

Gyakorlatilag bármelyik orvos vállal programozott császárt, sőt, még lehet örülnek is, hogy tudják, pontosan melyik nap szeretnél szülni, mert azért általában a szülések nem ilyen beszámíthatóak.

2015. nov. 14. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
persze, csak megfelelő összeget kell felajánlani. Szinte bármelyik doki elvállal 100 ezerért, ha hozzá jártál magán tanácsadásra. Nővéremnek volt, azt mondja az egész terhesség kijött neki 250 ezerből, de meglett a császár, amit akart.
2015. nov. 14. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Az jó. Én sem szeretnék természetesen szülni, azt gondoltam az orvosok azt erőltettik. De akkor ezek szerint megbeszélhető. Köszi, a tàjékoztatàst.
2015. nov. 14. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
nem erőltetik, főleg ha a kezdetektől ezt mondod, és bőven pénzeled őket. Én semmi pénzért nem szülnék császárral, mert borzalmas, de megértem, ha valaki azt akarja, szerintem mindenkinek joga lenne eldönteni hajlandó-e kockáztatni a saját gyereke egészségét.
2015. nov. 14. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nehezen sikerült hozzá dokit találni: kb 2 év alatt.(jó,nem minden héten mentem nyilván,de kérdezgettem közeli ismerősöket,olyan hölgyet,aki a klinikán dolgozik és magánrendelésekre is jártam)

Már a magánklinikán gondolkodtunk,fele meg is volt az összegnek,másik felét meg egészségpénztárral terveztem.

De végül sikerült és ez a lényeg.

Nálam nem volt pontos időpont,de végül a kiírt után 1 nappal csinálták.Végig magánrendelésre jártam,így is negyed annyiból kijött,mint a magánklinika.

Szerintem valahol azért jó lenne,ha hagynának szabadon dönteni,vagy legalábbis lenne beleszólásom és ha sem egyik,sem másik irányba nincs aránytalanul nagy kockázat,akkor mindenféle "zsebbe-trükk" nélkül is működne.

2015. nov. 14. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ez, hogy mennyire ellene vannak sokan a császárnak. Én hallottam már nem egy olyan esetről, amikor a gyermek feje beszorult a szülőcsatornába, és gyakorlatilag ütötték-vágták a szülő nőt, hogy a gyermeket belőle kipréseljék.Ilyen behatásra szerintem simán lehet debil a gyermek, én nem kockáztatnám a gyermekem egészségét, még akkor sem, ha ezzel a magam egészsége esetleg jobban kockáztatva lenne, mint természetes módon szülőknél.

De amúgy szerintem indok kell ahhoz is, hogy valaki programozott császárral szüljön, én nem tudok olyan esetről, mikor valaki csak kérte, és megkapta a császár lehetőségét. Persze biztos vannak pénzéhes orvosok is, akiknek mindegy, megcsászároznak bárkit, csak perkáljon az illető..

2015. nov. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!