Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért néznek le amiatt, hogy...

Miért néznek le amiatt, hogy örülök mert császárral fogok szülni?

Figyelt kérdés

Mikor mondta az orvosom, hogy végül nem fordult be a baba és faros maradt így császár lesz én nagyon megkönnyebbültem és megörültem.

Végig reménykedetem valami csodában, hogy császárral fogok szülni.

Viszont emiatt nem kevés beszólást kaptam.

Itt miért nézik le így a császáros anyukákat? Míg a körülöttünk lévő országokba az anyuka dönti el, hogy szeretne szülni.

2015. nov. 30. 14:47
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
90%

Ez tipikusan olyan téma, ami örök konfliktust fog szülni az anyukák között. Pont, mint a szoptatás vs. tápszer, felvenni vs. sírni hagyni, külön ágyban vs. magunk között altatni, és még sorolhatnám.

Ezeket soha ne vedd magadra, mindenkinek megvan a joga a saját véleményhez, az meg már csak gyarló emberi tulajdonság, hogy a más véleménnyel levőket nem fogadják el.

Én is csak császárral szültem (nem én kértem, így alakult), és én is örülök neki, mert féltem a szüléstől nagyon. Bár én még soha nem éreztem, hogy lenéznének.

2015. nov. 30. 14:53
 2/47 anonim ***** válasza:
22%

Annak is örülsz majd, ha a faros tartás miatt gondja lesz a csípőjével?

Annak tény, hogy lehet örülni, hogy létezik császár és így probléma esetén már nem jellemző, hogy ott marad az anyuka és a baba, de egy kicsit visszatetsző, hogy majd' kibújsz a bőrödből, és gondolom, hogy a környezeted is így reagálja le.

Hisz ez egy komoly hasi műtét, ha nem tudnád!

És mondom ezt úgy, hogy lehet jobb lett volna, ha végül engem is megcsászároznak, mert elég sok problémám lett a hüvelyi szülés következtében (téraránytalanság mellett erőltették a hüvelyit, csoda hogy kijött)

2015. nov. 30. 14:55
 3/47 anonim ***** válasza:
47%

2-es! Honnan veszed hogy gondja lesz a csípojevel?

Nekem is faros babam volt, csaszarral szuletett es semmi gondja a csipojenek.

Kerdezo! Megertem hogy orulsz, de nem a csaszaros szules a termeszetes...mondom ezt harom csaszar utan. Nekem kesobb jottek elo szovodmenyei. Inkabb huvelyin szultwm volna, de sajnos indokolt volt a csaszar.

Ha ezt erzed jonak akkor jo. Te eleted, babad stb. Mas velemenyevel ne foglalkozz!

2015. nov. 30. 14:59
 4/47 anonim ***** válasza:
23%

Mert normális ember nem örül egy nagy hasi műtétnek.

Ez egy szükséges rossz, életmentésre találták ki.

De megértelek.

Én a mai napig nagyon nagyon hálás vagyok az orvosomnak, hogy gyorsan reagált, és nem vitt műtőbe, hanem végül is hüvelyi úton levezette a szülésem. Rettegtem a császártól.

Te is így vagy, csak fordítva (gondolom).

2015. nov. 30. 15:02
 5/47 anonim ***** válasza:
69%
En megertelek kedves kerdezo. Lassan 38 hetes vagyok es faros a baba. Nekem jatszik a huvelyi szules is es nagyon felek Ot megszulni farosan. :( Persze barmi van ami gond lehet csaszar lesz, de akkor is.
2015. nov. 30. 15:06
 6/47 A kérdező kommentje:

Az első gyerekem is császárral szültem, őt 7 éve így igen tudom milyen a hasi műtét.

Akkoriban viszont úgy vettem észre nem volt ekkora dobra verve ez az egész. És csak néztem a lealacsonyító pillantások kereszttüze alatt.

És igen lehet, hogy durván hangzik de örülök neki.

2015. nov. 30. 15:11
 7/47 anonim ***** válasza:
61%

2-es, Te nem vagy normális. Nyilván direkt addig gyömöszölte a babát a hasában, míg az faros nem maradt. Atyaég.... Erről szerinted tehet bárki????

És NEM lesz semmi gondja a csípőjének, az én fiam is faros, és ezért lett császár (Hála az égnek!). Semmi baja nincs, miért is lenne?

Kérdező, teljesen megértelek, én is rettegtem a szüléstől, és megúsztam.

2015. nov. 30. 15:32
 8/47 anonim ***** válasza:
65%

Természetes szüléssel kezdtem, már a kitolási szakasz előtt közvetlen váltottunk császárra. Indokolt volt.

Azt a fájdalmat, kínt és tehetetlenséget, amit vajúdás során átéltem, nem kívánom senkinek. Ja, és vagy egy napig vajúdtam..."lassú halál" volt.

2015. nov. 30. 15:41
 9/47 anonim ***** válasza:
100%

Én is 7 éve császárral szültem,sok szenvedés után lett sos császár.

Én is örültem hogy most is ez lett(az előzmény miatt többek között) nem is a szüléstől féltem hanem a szenvedéstől hogy ugyanazt fogom átélni mint 7 éve és akkor is ugyanez lesz a vége.megértelek,de valoban van aki ezt nem érti meg,de ne foglalkozz velük,ez ugyanolyan mint az anyatej-tápszer téma.

Örülj hogy ugy alakult minden ahogy te szeretted volna.

2015. nov. 30. 15:43
 10/47 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem, hogy ha az egyik császáros, akkor legyen a másik az, nem "rongáljon" már két helyen, én a hüvelyi szüléssel vagyok így, az első ott jött ki, remélem a második is ott fog :-). Szerintem ne vedd magadra, ezt már ismered, a hüvelyi ismeretlen, persze, hogy kevéssé félsz a császártól ebben az esetben.
2015. nov. 30. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!