Nektek mennyit fajtak meg a mehosszehuzodasok szules utan? Masodik gyerek, ha jol ertettem, masodik szules utan intenzivebbek a gorcsok.
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 06:41
1/5 anonim válasza:
Nekem második gyerek után határozottan intenzívebbek voltak a görcsök. Kb. néhány napig, egy hétig volt így.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem voltak erosebbek, viszont nekem a masodik szulesemkor kuretem is volt, sokkal jobban kitisztult a mehem, mint elsonel onmagatol. verzesem is alig volt, lehet hogy emiatt lett az osszehuzodas is enyhebb.
Viszont az elso mensi nagyon durva volt, nagyon eros verzes es gorcsoltem is intenziven.
3/5 anonim válasza:
Elsőnél nem voltak, pedig mondták, hogy lesznek. Jóslóm sem volt, illetve a tágulás viszonylag késői szakaszáig nem éreztem fájásokat, semmilyet. Kíváncsi vagyok, hogy most lesznek-e.
4/5 anonim válasza:
én az elsőről nem tudok nyilatkozni,császár miatt tele voltam tömve fájd.csillapítóval...A második simán született,ott fel voltam rá készülve,mert barátnőm iszonyúan megszenvedett vele,de semmi nem volt...néhány enyhe,kb. menstruációkor jobban görcsölök...szóval szerintem ez is alkati kérdés is lehet..
5/5 anonim válasza:
Jaj, a harmadik gyermekem születése után rosszabb volt az a sok, bivaly erős utózönge mint a vajúdás maga. És még a harmadik napon is volt hogy meg kellett kapaszkodnom, és elállt a szavam, még a könnyem is kicsordult.
Én azt tapasztaltam, hogy minden szülés után erősödtek, az elsővel még egyáltalán nem volt vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!