Mi volt rajtad vajúdáskor és kitoláskor?
Kórhàzban adtak valami hálóing szerűséget és zokni :D
Az elején iszonyatosan fàztam, még a szülésznő is ott didergett mellettem olyan hideg volt a szülőszobàban...
A masodik babaval korhazi haloing, az elsonel sajat volt, de olyan, amit nem sajnalok. Haloing volt, de nem tul hosszu, illetve fent gombos, annyira ki lehetett gombolni, hogy a picit egybol mellre tudjam rakni.
De a korhazi szerintem tokeletes, utana en ugyis hamar mentem zuhanyozni es csereltem a haloinget.
rövid hálóing.
Az osztályra és a szülőszobára külön csomagoltam, a "szülős" hólóinget a szülőszobai csomaggal haza is küldtem, így nem volt bent rengeteg cucc.
Az osztályra nem tettem be hálóinget :) ott pizsiben aludtam, napközben póló-hárem naci volt rajtam.
A szülőszobai hálóing tuti maszatos lesz, ha máskor nem akkor mikor rád teszik majd a babát :)
4 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!