Édesanyám ott lehet velem a vajúdáskor?
21 éves vagyok és 26 hetes terhes.
A párom külföldön dolgozik-és bár kért szabadságot arra az időre,amikor a babánk születik-előfordulhat,hogy hamarabb jön a pici,akár csak pár nappal,és akkor ő még nem lesz itthon...
Nagyon félek a szüléstől,és szeretném,ha lenne mellettem valaki támasznak,aki közel áll hozzám.
Arra gondoltam,hogy ha a párom nem ér haza,akkor megkérném anyukámat,hogy a vajúdásnál ő legyen velem.
Az érdekelne,hogy ezt engedik-e a kórházban illetve nem néznek-e furcsán egy ilyen kérésnél?
Előre is köszönöm mindenkinek!
Igen. Te döntheted el, hogy ki legyen bent melletted.
Boldog babavárást!
Attól függ hol. Ahol beengednek kísérőt, ott bárki lehet az, nem néznek furán ne aggódj.
De pl. a Szent Imrében nem mehet be senki a vajúdás alatt, csak mikor már a szülőszobára mész.
Szent Imrében csak a szülésnél lehet jelen az általad választott személy. Vajúdásnál külön szoba van, ahol a többi kismamával lehetsz.
Gondolom kórház függő, kérdezd meg vagy a választott dokidat, vagy a kórház szülészetét, hogy ott hogyan megy ez a dolog.
Szia!
Nálam a második szulesnek volt bent Anyu, nem néztek furan, előttem is volt màr, aki az Anyukajaval ment szülni! Férjem szintén külföldön volt! Azért a következő vizsgalatnal kerdezzd meg a dokit, hogy mit engednek a kórházban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!