17 éves vagyok 18 leszek mikor szülni fogok nagyon félek hogy mennyire fog fájni és nem tudom h zajlik valaki segitsen?
Figyelt kérdés
mielőtt itélkeznének felelőd érett lánynak érzem magam egy életet nem fogok megölni szüleim anyagilag támogatnak és melletem vannak igaz nem örültek de abortusz ellenesek ök is2015. nov. 11. 21:23
11/11 anonim válasza:
Én ugyan kicsit idősebb vagyok mint te, de még szintén az első szülés előtt állok, így tapasztalatot nem tudok mondani. Csak azért írok, mert örülök, hogy az élet mellett döntöttél. Kívánom, hogy az egész család sok örömöt leljen a kis jövevényben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!