Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » U. K-ban fogok szülni, de nem...

U. K-ban fogok szülni, de nem tudom, mennyi pénzt kapok, ha már nem dolgozok! Mire vagyok jogosult, mire nem? Aki tud, segitsen!

Figyelt kérdés
UK-n belül Skóciában
2009. nov. 25. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szívesen segítenék, de nem értem a kérdést. Kérlek írj egy kicsit bővebben.
2009. nov. 25. 18:31
 2/2 A kérdező kommentje:
UK-ban fogok szülni.Most vagyok 26 hetes. Sajnos angolul nem beszélek túl jól, és nem vagyok tisztában az itteni helyzettel. Hány hetesen kell abbahagynom a munkát, utána mennyi pénzre számíthatok? Igaz, hogy fél évig kapok csak pénzt, aztán fél évig semmit? Milyen segélyekre vagyok jogosult? Olvastam máshol hogy 500 font "anyasági segélyt" adnak, de nem mindenkinek, ennek mi a feltétele? És ehhez hasonló kérdések aggasztanak. Bocsi, ha nem volt érthetö. Köszi
2009. nov. 26. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!