Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek közre játszhatnak a...

Ezek közre játszhatnak a közelgő szülés miatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Első babámat várom és most vagyok 36+3. A napokban alig tudok aludni mindig este 1-2 körül tudok csak elaludni.Folyton ideges vagyok mindenen, naponta többször is sírhatnékom van de van amikor nem is tudom vissza tartani és potyognak a könnyeim.A családomtól messze élek és segítségem sem lesz a babával mert külföldön élek és igy most tudatosult bennem hogy mennyire egyedül vagyok messze mindenkitől (persze a párom itt van velem).A napokban többet mocorog a babám, szoktak lenni mensi szerű görcseim meg ma lehet hogy a nyákdugó távozott vagy egy része.Alapból még fitt vagyok, szeretek sokat sétálni csak a lépcsőzés nehéz.A pocakom nem nagy, a baba is pici.Közeledhet a szülés és azért lehetek ilyen érzelmi állapotba, más is volt így?Ne haragudjatok hogy ilyen sokat írtam, köszönöm hogy elolvastátok.
2015. nov. 9. 00:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Hogy ideges vagy es sirsz az a hormonok + amit irtal hogy tudatolsult benned hogy nincs segitsed, magyaran felsz hogy lesz majd, hogy fogod egyedul csinalni es hat mivel elso baba mint nalam is alapvetoen bennem is van egy kettos erzes hogy leszunk majd harman, mennyire valtozik meg az eletunk stb..stb..ez egy uj dolog nem csoda hogy stresszel az ember fogalma sincs mi var ra. Ugye nalad ez is hogy ugy erzed nincs segitseged. Nem csodalom hogy kiborulsz. igy azt gobdolom hogy a lelkiallapotod ezek miatt ilyen nincs koze a szuleshez. A joslofajasok is teljesen termeszetesek ennyi idosen, es hogy tavozott a nyakdugo egy resze vagy e gesze az meg nem azt jelenti hogy holnap szulsz. Lehet az 1-2 het is. Probalj lazitani amennyire lehet. Tudom nehez, probalj beszelgetni a paroddal, barataiddal, meg kihasznalni az idot es kimozdulni vagy ha nincs kedved csinalj valamit a babadnak, vagy csak pakolj ossze, takarits ki akarmi ami.jol esik. Hidd el ketsegek ugyis addig lesznek benned mig meg nem szuletik es el nem kezdodik a menet, hisz addig csak te is kombinalsz es lehet nem is lesz olyan nehez, viszont addig is a sajat es a baba erdekeben valahogy csokkentened kene a magadban felgyulemlo stresszt.

Sok sikert

2015. nov. 9. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!