Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ereny a termeszetes szules?

Ereny a termeszetes szules?

Figyelt kérdés

Babat varok, 10 het mulva en is szulni fogok vagy igy vagy ugy..

A baratnoimmel rengeteget beszeltunk mar a szulesrol, mindnek van gyereke, az osszes termeszetesen szult. Ok egyutt rendszeresen leszoljak a csaszarosokat, a ter aranytalan indokot egy nagy hulyesegnek nevezik, hozzak a peldakat, hogy milyen keskeny csipoju nok, hiphop megszultek. Nekem is keskeny a csipom, az orvosom elegge szeret csaszarozni, emiatt ok le is szoltak az orvosom. Mar elore rettegek, hogy ha ne adj Isten csaszaros leszek veletlenul. Az egyik azt talalta mondani valamelyik nap, hogy ra a ferje kulon buszke, hogy nem csaszaros, mert az elozo felesege csaszaros volt, egy semmilyen no, akibol a gyereket is ugy kellett kiemelni. Tenyleg ilyen nagy ereny, ha valaki termeszetesen szul? Persze itt most egeszseges gyerekekrol es anyakrol volt szo

2015. nov. 8. 20:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Jezus atyauristen hat az a pasas se lehet eszleny, meg mar ne haragudj de a baratnoid se. Eleve lehet valakinek keskeny a csipoje de nem a kulso csiposzelesseg szamit hanem a belso atmero amin atpreselodik a baba, meg kene egy kicsit tanulniuk par dologrol, tobbek kozott a toleranciarol es a masok elfogadasarol vagy legalabbis tiszteletben tartani masok velemenyet vagy nezetet mert ez aztan a mai vilagban nem megy...

A baratnoidnek gondolom a legnagyobb eletbeli teljesitmenyuk a gyerekszules volt.

2015. nov. 9. 07:26
 22/29 anonim ***** válasza:
A tesóm természetesen szült kettőt nagyon tisztelem érte. Én császárral fogok és nem néz le engem mert egy hasi műtét nem semmi. Ő attól félt Nehogy császározzák mert első szülésnél látta hogy a császárosoknak nehezebb a felépülés. Ez az egész csak intelligencia kérdése.
2015. nov. 9. 07:40
 23/29 anonim ***** válasza:
91%
Harmat szultem csaszarral! Jo lett volna termeszetes uton de nem lehetett :( Sokaig bantott a dolog de ma mar nem foglalkozok vele.A vegeredmeny a lenyeg 3 szep gyerek :) De lehet a Dunanak megyek meg a csaszar miatt :D :D
2015. nov. 9. 10:27
 24/29 anonim ***** válasza:
Szia én az elsöt császárral szültem a másodikat simán.Mégsem érzem erénynek öeülök hogy másodszorra nem lett császár.És most már tudom hogy az elsö gyereknél az életünket mentették a császárral.
2015. nov. 10. 11:18
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem. Erény egy gyereket tisztességben és szeretetben felnevelni tűzön-vízen át. Erény egy jól működő házasságot fenntartani. Erény egy gyereket olyan szellemben nevelni, hogy szerethető és ahsznos tagja legyen a társadalomnak.

A szülés módja nem erény, hanem szerencse. Szülni minden nő tud, ha adottak a feltételek hozzá. (nincsen komplikáció) A fájdalmat is minden nő túléli, ki így, ki úgy. A szülés csak a kezdet, nem a vég.

2015. nov. 10. 12:06
 26/29 anonim ***** válasza:

"Hogy meg jobban sokkoljak, azt is kiszoktak hangsulyozbi, hogy a noi nemi szerv illetve mell nemcsak szexre lett kiralalva, hanem eletre adasra es aki ezt nem tudja megelni az anyakent es nokent us rakas szar"

A nőiség nem csak a fizikai testből áll. Az anyaság nem csak a baba kibújásából. Az anyaság ott kezdődik, hogy egy magnak az anyaméh életet ad. Az embrió növekszik, majd megszületik. A császáros nőnek ugyanúgy van méhe, amiben az élet kifejlődik és működőképes lesz. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor jobb, ha a baba nem a természetes csatornán jön a világra. Ettől nem lesz egyetlen anya sem szar. Az anyaság ennél jóval magasabb szinten működik.

A barátaidnak sérült a nemi identitás tudata. Egy lélektani folyamatot pusztán anyagira, fizikaira derogálnak. Az ember ennél összetettebb, sokkal magasabb szintű lény. Sajnálatos, hogy számukra a nőiség egyenlő a puncival, vagy a többi nemi szervvel. Elvakult, sérült, és buta embert azonban nem lehet meggyőzni. Számára ugyanis ebben merül ki az élet az anyaság, a nőiség fogalma.

Ne aggódj, majd jönnek a pofonok, amikor szembesülni fognak vele, hogy az anyaság és a nőiség ennél százszor többet követel. És ott bizony helyt kell állni. Nem biztos, hogy helyt fognak ebben állni.

Az a férfi, aki egy nőről így beszél, annak meg komplexuasai vannak...

2015. nov. 10. 12:15
 27/29 anonim ***** válasza:
20%
Nem a természete szülés az erény, hanem az ok nélküli császár a bűn.
2015. nov. 10. 12:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Miért, ki szenvedi el a bűnt az ok nélküli császárnál?
2015. nov. 10. 12:41
 29/29 anonim ***** válasza:

Általában, aki nem tud semmilyen eredményt felmutatni élete során - olyat, amit saját erőből ért el - hajlamos olyan dolgokra büszkének lenni, ami adottság.

A magasságára, a bőrszínére, a nemzetiségére, a szülés mikéntjére, stb.

Ezekért tevőlegesen nem kell semmit sem csinálni, úgymond maguktól "vannak". Érdem az, ami az egyén döntésén és munkáján múlik. A szülés ilyen szempontból passzív cselekmény (én is szültem, hüvelyi úton), mert az ember elszenvedi, de nem rajta múlik, hogy kijön-e a gyerek. Ezt a szervezet intézi, ha nincs komplikáció. Ha van, akkor meg az orvosok.

Hülye példa, de egy vesekő "kihordása" és "megszülése" sem teljesítmény, hanem passzív részvétel. Azt is elszenvedi az illető, de nem ő irányítja a folyamatot, hanem vagy a teste, vagy kívülről UH-val belenyúlnak az orvosok is. De az is fáj és meggyötri az embert.

2015. nov. 10. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!