Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ereny a termeszetes szules?

Ereny a termeszetes szules?

Figyelt kérdés

Babat varok, 10 het mulva en is szulni fogok vagy igy vagy ugy..

A baratnoimmel rengeteget beszeltunk mar a szulesrol, mindnek van gyereke, az osszes termeszetesen szult. Ok egyutt rendszeresen leszoljak a csaszarosokat, a ter aranytalan indokot egy nagy hulyesegnek nevezik, hozzak a peldakat, hogy milyen keskeny csipoju nok, hiphop megszultek. Nekem is keskeny a csipom, az orvosom elegge szeret csaszarozni, emiatt ok le is szoltak az orvosom. Mar elore rettegek, hogy ha ne adj Isten csaszaros leszek veletlenul. Az egyik azt talalta mondani valamelyik nap, hogy ra a ferje kulon buszke, hogy nem csaszaros, mert az elozo felesege csaszaros volt, egy semmilyen no, akibol a gyereket is ugy kellett kiemelni. Tenyleg ilyen nagy ereny, ha valaki termeszetesen szul? Persze itt most egeszseges gyerekekrol es anyakrol volt szo

2015. nov. 8. 20:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Az ötös válaszolóval egyetértek.

Jó kegyetlen "barátnőid" vannak!

Ez gusztustalan, amiket mondanak, a volt feleségről mondottak meg különösen gusztustalanok.

2015. nov. 8. 20:56
 12/29 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de az ilyen felfogásu ember egy tuskó.
2015. nov. 8. 20:58
 13/29 anonim ***** válasza:

"Az egyik azt talalta mondani valamelyik nap, hogy ra a ferje kulon buszke, hogy nem csaszaros, mert az elozo felesege csaszaros volt, egy semmilyen no, akibol a gyereket is ugy kellett kiemelni."

Gratulálok a barátnődnek a férjválasztáshoz!

Föntebbb már írták, h keress új barátokat, én is ezt javaslom.

2015. nov. 8. 20:59
 14/29 anonim ***** válasza:

ezzel csak stresszt pakolnak rád

amiből elképzelhető, hogy legközelebb is ezt teszik majd.

később pl. hogyhogy nem mászik, ül, stb még a gyermeked, övék már ilyen korban szaladt, stb stb

2015. nov. 8. 21:05
 15/29 anonim ***** válasza:
Aztán majd amikor a gyerek odasz×rik a fehér szőnyegre, akkor majd csillogtathatják az "erényüket".
2015. nov. 8. 21:07
 16/29 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, jol esik, hogy nem mindenki gondolkodik igy. Viszont nem gondolom azr, hogy emiatt rossz baratok, gyerekkorom ota ismerem oket. Pusztan mindegyik ugy vettem eszre, hogy katartikus elmenynek elte meg a szuleset es ebben ok erositik egymast. Ki tudha, lehet higy en ebresztem ra oket az ellenkezojere.. Sajnos neki ilyen radikalis velemenyeik vannak ilye teren. Hogy meg jobban sokkoljak, azt is kiszoktak hangsulyozbi, hogy a noi nemi szerv illetve mell nemcsak szexre lett kiralalva, hanem eletre adasra es aki ezt nem tudja megelni az anyakent es nokent us rakas szar.. es hasonlo finomsagok Na mindegy azert majd en is megjelenek a velemenyemmel, most mar ugyse fogok tudno ennyire semlegesen hozzaallni hiszen en is erintett vagyok, leszek
2015. nov. 8. 21:09
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem erény, csak áldás. Nem mindenkinek adatik meg sajnos.
2015. nov. 8. 21:12
 18/29 anonim ***** válasza:
És mi van a cukorbetegekkel, pajzsmirigyesekkel, inzulin intoleranciásokkal, stb-kel? Sokan automatikusan császárosok, nem kényelemből nem szülnek természetesen, hanem mert nem szülhetnek természetesen. Akkor most ők sz×r nők? Ne már.
2015. nov. 8. 21:14
 19/29 Vilcsianyuja ***** válasza:
84%
Hogy én mekkora egy szutyok selejt lennék a barátnőid szemében. Hogy csak kényelmesen felheveredtem a műtőasztalra, progicsaszira, mi? Hogy szakadnék meg! Miért nem próbáltam a dokimat meggyőzni arról, hogy igenis lehet ikreket természetesen szülni kockázatmentesen, főleg, hogy az első totál faros... De hát selejtes vagyok, ha nem jön ki természetesen, akkor dögöljünk meg mindahányan, nem? A "barátnőidet" szívlapáttal ütném agyon. Ha egy táborban ennyire egységes vélemény van egy ilyen megosztó kérdésben, akár pro, akár kontra, ott már inkább a birkaszellem működik, mint a józan ész. Ja, szültem hüvelyi úton is, akkor már csak amolyan semlegesen semmirevaló nőszemély vagyok?
2015. nov. 8. 22:28
 20/29 anonim ***** válasza:
66%

A baratnoid velem szoba sem allnanak !

Angliaban lakom, itt lehet valasztani csaszart orvosi indok nelkul is ( 2011- es evi torveny ) .

Azt valasztottam. Eletem legcsodalatosabb napja volt.

Reggel bementem, 12 utan megvolt a baba, masnap mentunk haza, mintha mi sem tortent volna! Harmadnap mar mindent csinaltam, az autosulest siman beemeltem az autoba.

A vilagon senkinek semmi koze hozza hogy szul a masik,ne foglalkozz veluk !

Semmivel nem jobb aki siman szul.,.

2015. nov. 9. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!