Mi a szülési tapasztalatotok a homeopátiás készítményekről és a málnalevél teáról?
Hanydik gyereknél használtátok?
Ki hanyadik héttől szedte/itta?
Akik több ideig használták ott jobban bevált?
Ez a megbízható forrás???
Tapasztalatok hiányában esetleg tudományos fórumokon megjelenő, ok-okozati összefüggésekre vonatkozó cikkeket, tanulmányokat vagy azokra épülő érveléseket fogadnék el.
Ilyen esetben pl. lehet a málnalevél ausztrál vizsgálatairól vitatkozni stb. De ez így semmitmondó, kb. olyan mint amikor a politikai fórumokon csak egymás lehülyézése folyik (persze sok a hasonlóság).
Amúgy meg nem állítom, hogy a homeopátia minden esetben működik, de azt tudom, hogy nekem néhány gyógynövény egyértelműen bevált (igaz nem kapszula formában szedtem őket, ki tudja milyen koncentrációban, mint ahogy a szüléssel kapcsolatos bogyókat forgalmazzák).
Kérdező, most nézem mekkora baromságot írtál az előző oldalra. Hát mi köze van a málnalevél teának a homeopátiához???
Mellesleg a kérdésemre eddig senki sem tudott érdemben felelni. Ha valaki megtenné, akkor áldásom adnám erre a marhaságra, dehát így...
"nekem néhány gyógynövény egyértelműen bevált"
Ennek sincs SEMMI köze a homeóhoz...bírom, amikor egy homeósnak kell ezt leírni...
Nem tudom, biztos baromság...
Pl. a sebek gyógyítására, vérzékenységre az Arnica az egyik homeos bogyó, amit szüléseknél ajánlanak orvosok és szülésznők. Ami remélhetőleg nyomokban tartalmaz hegyi árnika nevű gyógynövényt. A másik a Kék indiángyökér (Caulophyllum), amit szintén ajánlanak szülésnél, s inkább nem sorolom tovább. Ezek az orvosi köznyelvben is homeopátiás készítményekként vannak emlegetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!