Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magnézium az utolsó hetekben?...

Magnézium az utolsó hetekben? És a málnalevél tea? 36 hetet töltöm holnap.

Figyelt kérdés

Eddig napi egy szem Béres Mg+B6-ot szedtem, mert nem keményedtem különösebben, s a gyógyszerész azt mondta, ne vigyem túlzásba. A dokim azonban 2 hete kevesellte. Azt mondta, nyugodtam mehet ebből is 2-3, vagy Magnerot/Magne B6 ból 3*2.

Vasból is eddig napi egy Martofel Folt szedtem, most már 2-re növeltem ( doki szerint 3 is mehetne).

4 napja elfogyott a Béres Mg., Magnerotot vettem ismét, de csak 2 szemet szedek. Kevés? Egyáltalán kell még?

Ja, s 1 Gravida is megvan ezek mellett minden nap.

Vettem málnalevél teát, még nem kezdtem el inni. Mikortól érdemes? Mennyit? Magnézium mellett is lehet?

Hálás lennék a tapasztalataitokért, tanácsaitokért.

2015. szept. 24. 15:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Féléve szültem.

Nekem mondták és a dokim is mondta, hogy az utolsó hónapban már nem ajánlott magnéziumot szedni. Valahogy a 34-35 héten fogyott el a magnerot, és akkor már nem is vettem többet. Az ok úgy emlékszem az, hogy nagyon ellazítja az izmokat, és ez nem segíti a fájások beindulását, vagy valami ilyesmi...

A 36. héttől ittam a málnalevél teát. Azt hiszem napi 1 csészével. A málnalevél tea elvileg gyorsítja a tágulást, nem tudom, hogy tényleg emiatt volt-e gyors (2 óra alatt megszültem a kisbabámat teljesen természetes úton) szülés, vagy minden más is hozzá segített, de jó kis szülésem volt. :-))

Én magnerton kívül semmi mást nem szedtem a terhesség második felében.

2015. dec. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!