Mi a szülési tapasztalatotok a homeopátiás készítményekről és a málnalevél teáról?
Hanydik gyereknél használtátok?
Ki hanyadik héttől szedte/itta?
Akik több ideig használták ott jobban bevált?
Köszönöm a hozzászólásokat!
Már vártam, hogy mikor jön elő a homeopátia=kuruzslás vélemény.
A málnalevél tea hatékonyságával kapcsolatban klinikai vizsgálatokat is végeztek, amelyeket publikáltak is. A többi homeopátiás készítményről is, ha jól emlékszem, de azokat nem olvastam.
Orvosok is ajánlják őket.
Több gyógynövényel kapcsolatban jó vagy nagyon jó tapasztalatom van, másokkal már nem. Többször volt sebészeti beavatkozásom, eddig egyszer sem érte el a célját. De ez messzire vezető vita és mindenki maradjon meg a meggyőződéseivel.
7-es
A málnalevél tea elég nagy valószínűséggel tényleg csökkenti a vércukorszintet. Most kaptam kézhez a legújabb véreredményeim.
Korábban készült több olyan vérvizsgálat, amikor még nem fogyasztottam málnalevél teát. Teljesen átlalagos eredményem lett (80 mg/dl), nagyjából mindig ennyi szokott lenni. Most 70 mg/dl (már hetek óta iszom a teát), ami már alsó határérték, lassan túl kevés a cukor a véremben.
Mivel a családomban több cukorbeteg és terhességi cukros is volt mindig attól féltem, hogy nekem is kialakul. Úgy tűnik nem vagyok rá hajlamos, de a málnalevél tea is tovább csökkenti annyira, hogy vigyázni sem árt vele.
28 hkm
"Nem hit és nem kuruzslás. Évekig tanultam homeopátiát az egyetemen."
Na és mi a hatásmechanizmusa?
Cinikus kérdés helyett esetleg felvilágosító érvelés a hatásmechanizmussal összefüggésben? Akár tudományos tényekre vagy tapasztalati úton szerzett információkra is kíváncsi vagyok a sima "mind hülyék/buták/műveletlenek vagytok, akik homeopátiával foglalkoztok" sugallmak helyett.
A válasz/hozzászólás érvelések és információk hiányában, esetleges minősítgetések használatával ritkán értékelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!