Ki vállal Pécsen kérésre császárt?
Csakhogy itt a Kérdező nem az orrán keresztül szeretne szülni. A császár egyáltalán nem abszurd, 3 baba született az ismeretségi körünkben, mind császárral.
Kérdező, szerintem látogass el egy magánkórházba. Jobbak is, mint az SZTK, hiszen nem úgy érzed magad, mintha a 80-as években lennél és nem is 5 másik anyával leszel egy szobában, nem fognak úgy bánni veled, mint egy senkivel.
Kedves utolsó, tanulj már meg szöveget értelmezni, nem írtam, hogy a császár abszurd, azt írtam, a példám abszurd. Meg kicsit érthetetlen, miért választ valaki egy hasi műtétet egy természetes dolog helyett. Ennek ellenére nyilván születnek így gyerekek, mikor a helyzet indokolja, nincs is ezzel semmi gond.
Egyébként szerintem magánklinikán úgy szülsz, ahogy szeretnél, tehát valószínűleg tényleg csak egy vastag boríték kell hozzá.
Sajnos az a baj, hogy nem találok olyan orvost, akit meghat a boríték.. :(
HElyes. Nálunk büntettek orvost, mert kérésre császároztak, és nem volt orvosszakmai indok. Gondolom, terjed a híre, óvatosabbak.
NE bízz abban, akinek a boríték előbbre való.
Gondold végig, mennyire van a szakmája csúcsán az ilyen, és utána gondolg végig, rábíznád-e ilyenre a magad és a gyereked életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!