Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan akinek kérésre...

Van itt olyan akinek kérésre csináltak császárt?

Figyelt kérdés
Sokat kellett érte könyörögni? Utólag nem bántátok meg?
2013. márc. 7. 18:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha megfizeted nem kell könyörögni a két szép szemedért nem fogják megcsinálni ha nem szükséges.
2013. márc. 7. 18:10
 2/13 A kérdező kommentje:
A pénz kérdést hogy hozzam szóba? Csak mondjam azt, hogy fizetni is hajlandó vagyok érte?
2013. márc. 7. 18:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom valamilyen más szakorvosi javallatra (szemész, kardiológus, pszichiáter stb.) illetve boríték ellenében csinálják, tehát nem hiszem hogy annyit kellene érte könyörögni. :-)

Nekem programozott császárom volt (a szívem miatt), én nem bántam meg, így szenvedés nélkül világra jöhetett a pici és a kórházban ahol voltam nagyon széppé és emberségessé tették ezt az élményt, apuka végig velünk lehetett és a babát sem vitték el egyből miután kivették, hanem odarakták a mellkasomra ugyanúgy ahogy hüvelyi szülésnél is.

Az elején kicsit szomorkodtam mikor megtudtam hogy nem szülhetek és féltem a műtéttől, de aztán utána örültem nagyon, én hamar felépültem, 4 nap után haza is mehettünk, úgyhogy mindent összevetve nem bántam meg hogy így alakult.

2013. márc. 7. 18:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok, most látom csak a másik kérdésed: szerintem ha megmondod a dokinak hogy félsz a szüléstől és császárt szeretnél akkor ha ő erre nyitott (nem minden doki csinál kérésre császárt, van aki még pénzért se) akkor úgyis mondani fog egy összeget.
2013. márc. 7. 18:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Sok ismerősöm mesélt rémtörténeteket a szüléséről. Viszont a fodrászom császárral szült és ő nem bánta meg és azt mondta nem fájt annyira.
2013. márc. 7. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Szia. Nem a kérdésedre fogok válaszolni mert ezt nem tudom. Csak annyit szeretnék mondani, hogy nekem egy borzalmas császárom volt és bár inkább természetes úton tudtam volna világra hozni a babámat. Csak a természet közbe szólt. Anno, még örültem is neki, hogy császárom lesz, mert úgy voltam vele, hogy nem fogok órákat vajudni, gyorsan túl leszek rajta, és kész...de koppantam. Rosszul adták be az edát, éreztem, ahogy felvágnak, ahogy rángatták ki belőlem a gyereket, ordítottam a fájdalomtól, de azt hitték csak hisztizek, nem akarták elhinni, hogy tényleg fáj. Még a dokik is azzal érvelt a műtét után, hogy nekem alacsonyabb a fájdalomküszöböm. Persze, könnyebb ezt mondani,mint azt, hogy rosszul csinálták a dolgokat. Még az anesztes is beszólt műtét közben, tisztán emlékszem, hogy minden szülés fáj akár így akár úgy történik. Aztán mert, hogy annyira ordítottam kénytelen voltak műtét közben bealtatni, mert annyira nem bírtam magammal. Emiatt maradtam le a legszebb élményről, mert állítólag mutatták a babámat nekem, de nálam se kép se hang nem volt. Gondolhatod, hogyan éltem ezt meg.... Több hétig tiszta depi voltam emiatt. Ja és nem is beszélek arról, hogy mit éreztem műtét után, főleg, hogy mikor már toltak ki a műtőből iszonyatos fájdalmam volt, ugyanis addigra magamhoz térítettek, és akkor is csak jajgattam és sírtam, a párom is megijedt, mert nem erre számított. Pluszban a műtét végeztével fél óra múlva már a lábamat is éreztem, és mozgatni is tudtam. Hát ennyit röviden az én császáromról. Persze ezt nem jelenti azt, hogy az összes ilyen sőt. Én szerencsétlenül jártam ebben. Remélem a másodiknál nem kell ilyen borzalmakat átélnem!
2013. márc. 7. 18:33
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Én szültem simán, majd progis császárral. Én azért fizetnék, hogy ne kelljen császározni!!! Remélem még szülhetek simán...
2013. márc. 7. 19:02
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Engem is császároztak... már majdnem megszületett,nem sok kellett hozzá 15órát küszködtem,de megakadt valahol és így lett császár.Azt hittem,hogy csak beképzeltem,hogy éreztem a vágást,de akkor ezek szerint nem,ha az előttem szóló is érezte.Én is ordítottam,hogy fáj és erre elaltattak.Szerintem ha bele megy a doki a császárba akkor kérd az altatást is... ha lehet.De ettől függetlenül nem volt olyan szörnyű.Én is császárt szerettem volna egyébként.Ha előre megbeszélt császár van,tuti nem olyan szörnyű,mint egy sima szülés.Ha nekem besikerülne egy testvér (nem tervezem) én is kérném a császárt.
2013. márc. 7. 19:12
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Én múlt héten szültem természetes úton, és megmondom őszintén így utólag nem értem, valaki miért akar császárt, ha nem muszáj. Mégiscsak egy műtét, vágással, varrással.

Elismerem, hogy nekem szerencsém volt, 2 óra alatt lement a szülés minden komplikáció nélkül. Fájt, nem is kaptam semmit, mert idő sem volt rá, kínlódtam, de 2 óra és vége volt. Utána tudtam járni, ott volt velem a kicsi, nem volt semmi gondom.

Mellettem a szobában két császáros nő feküdt. Hát nézni is rossz volt, amit összeszenvedtek. Katéter, másnak kötelező lábraállás, miközben nyögtek a fájdalomtól, átkötözés, stb.

Én nagyon boldog vagyok, hogy nem kellett ezt végigcsinálnom. Én éppen hogy attól féltem, hogy nehogy vágjanak.

Szerintem a természetes úttal jobban jársz, ha semmi nem utal arra, hogy fizikailag szükséged lenne a császárra. Kérj érzéstelenítést, és néhány óra alatt túl leszel rajta, és után élvezheted a kicsit, semmi mással nem kell törődnöd.

2013. márc. 7. 19:41
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

Miert kell mesedelutant tartani?

A kerdezo feltett egy kerdest es szerintem valaszokat vart (olyat mint pl amilyet a masodik valaszolo irt) nem pedig kisregenyt szeretne olvasni arrol hogy kinek milyen szuper volt a szules es ki mennyire nem szeretne csaszart..

Ha o mar elhatarozta hogy csaszart akar akkor miert gondoljatok hogy ti majd lebeszelitek rola?

Egyebkent: a dokik 90%a keresre csinal csaszart, ilyenkor nem kell egyeb orvosi papir majd o kreal neked valamilyen problemat egy kis extra juttatas fejeben.

2013. márc. 7. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!