Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegeden vagy esetleg Kecskemé...

Szegeden vagy esetleg Kecskeméten tud-e valaki olyan orvost, akivel meg lehet beszélni a császárt?

Figyelt kérdés

Nem azért,mert félek a gátmetszéstől vagy ilyesmi.Pszichológusnál is voltam a problémámmal többször,gyerek koromat végig kísérő elsősorban lelki eredetű probléma miatt nem merek hüvelyi úton szülni.

Privátban is lehet nyugodtan,kioktatást nem szeretnék.Köszönöm előre is!

2013. febr. 23. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha pszichiáter/pszichológus ír papírt erről, akkor meg lehet beszélni az orvossal. Egyébként nem hinném, hogy lenne olyan, akivel le lehet beszélni. Tehát nyomós indok kell, amit orvos támaszt alá.
2013. febr. 24. 10:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Pszichológus nem említett ilyesmit,hogy írhatna vagy írna nekem akármit is.Sajnos.

Bár "ingyeneshez" járok,nem magánhoz.

2013. febr. 24. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Pedig van olyan, hogy császároznak, ha pszichológiailag indokolt. Kérdezz rá! 1. vagyok
2013. febr. 25. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!