Tudnátok nekem ajánlani endokrinológust Kecskeméten vagy Szegeden akinek van magánrendelése?
Kecskemét. Dr. Naszódy Péter endokrinológus A Bagoly utcai egészségházban rendel magán . Itt tudod magad előjegyeztetni: www.meditres.hu
Friss TSH-val kell menni hozzá. Háziorvosodhoz elmész, és megkéred adjon neked beutalót vérvételre TSH, T3, T4, mert endokrin magánrendelésre mész, és ezt kérték. kb 1 hét mire megvan a vérvétel eredménye.
Nekem Naszódy nagyon sokat segített, sőt mondhatom neki köszönhetem a kisfiam. Mi 6 évet vártunk a csodára, és ő hozta meg nekünk! Fiatalos, korrekt, rendes, rosszat nem tudok róla mondani. Első konzultáció 10, ezt követően 6ezer kér/alkalom.
Akkor nyílván átment alulműködés túlműködésbe.
nekem anno 3,8 volt a TSH-m. Erre kaptam Naszódytól Euthyroxot + kiderítette hogy PCO-s is vagyok, arra pedig Meforalt írt fel. Októberben derült ki mi a problémám, januárba meg a másik (pco), kaptam mindenre bogyót, februárba már meg is fogant a kisfiam. Időközben egy jó kis inzulinrezisztenciára is fényt derített, illetve egy genetikai betegségre is.
Szívből ajánlom neked ezt az orvost! Ki a nődokid? Nem értem, miből tartott volna neki egy beutalót írni? 6 év alatt milyen vizsgálatokon vagy túl? Hormon? IR? PCO? Egyébként nálunk az endokrinre(TB) kb 2hónap a várakozási idő mire időpontot kapok, és öt perc alatt lezavarnak, hogy nincs semmi bajod. Ezért jobb a magán. Itt kb 10-15percig benntvagy. Ha sikerült bejelentkezned szívesen segítek a részletekben is! Én tegnap jegyeztettem elő magam nála, február közepére volt időpont, úgyhogy látszik mennyire jó doki, mindig be van telve. Kecskeméti vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!