Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani endokrinológust Kecskeméten vagy Szegeden akinek van magánrendelése?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerül egy konzultáció? Sajnos nagyon régóta várjuk a csodát, de nem jön. A nődokim nem akar beutalót adni, mert szerinte nincs rá szükség, de engem megnyugtatna.

2013. jan. 21. 12:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönöm nektek, hogy Naszódyt ajánlottátok! Tegnap voltam nála, már gyógyszert is kaptam (letrox), meg IR-es vérvételre is elküldött mert szerinte az is a baj. Nagyon kedves. Szerinte legkésőbb fél év múlva már lesz esélyem a teherbeesésre. Ennyit a nőgyógyászokról!
2013. febr. 5. 09:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Balogot felejtsd el!
2013. febr. 5. 12:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lehet hozzá bejutni! Naszódy Péterhez hónapok óta próbálok bejutni sikertelenül.
2017. aug. 1. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Azóta mizu a babaprojekttel?
febr. 2. 03:01
 15/16 anonim válasza:
Engem is érdekelne egy update mindenkitől, akit Naszódy doki kezelt.
febr. 19. 22:28
 16/16 anonim ***** válasza:
15: engem tiniként kezelt a Naszódy. Ha van felesleges pénzed Meckforminra meg Meforalra, hajrá, mert úgy írja fel, mint a gumicukrot, tök mindegy, hogy sovány, normál, vagy túlsúlyos vagy. Meforal ide vagy oda, ugyanúgy zsírosodott a hajam meg a fejem, ami azóta megoldódott magától, most vagyok 30. Viszont a pajzsmirigyemre meg szart nagy ívből, pedig mindig is az volt a problémás. Erre Dr. Csupor Ildikó vezetett rá. Ha tényleg megoldást akarsz, akkor inkább Csuporhoz menj, ha jót akarsz magadnak.
febr. 20. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!