Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pesten tudnátok ajánlani jó...

Pesten tudnátok ajánlani jó endokrinológust, akihez 1 héten belül tudnék időpontot kapni?

Figyelt kérdés
Miből áll egy meddfőségi endokrinológiai kivizsgálás?
2012. nov. 14. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
A legjobbakat a MensMentisben találtam meg. Nem egy hét az átfutási idő, de megéri rájuk várni, mert sehol ilyen rendes, precíz, nagy tudású csapatot nem találtam korábban, pedig nekem Dr. Breyer Helga kb. az 5. orvosom, gondolhatod, hogy megjártam én már minden bugyrot! Soha nem mennék már máshová! CSak ajánlani tudom!
2012. nov. 14. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, mennyibe kerül ott kb egy kivizsgálás? Lehet úgy is, h én viszem a leleteket és csak átnézik egy konzultáció keretében?
2012. nov. 14. 10:30
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Én nála voltam, kérte is hogy vigyem a leleteimet.

2012. nov. 14. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Breyer Helga doktornőt én is csak ajánlani tudom, szakmailag is nagyon ott van, emberileg meg egy tünemény.
2012. nov. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!