Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Van egy 12 éves húgom, napi...

Van egy 12 éves húgom, napi szinten 5-6szor elájul, nem rég be verte a fejét, agyrázkodása volt, volt Kecskeméten, és szegeden is, de nem tudják eltalálni, mi okozhatja az ájulást?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 08:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Sajnálom, hány éves? Szegénynek nem lehet egyszerű. De ha az orvosok nem tudják, akkor mi sem.
2012. jún. 9. 08:06
 2/11 anonim ***** válasza:

pszichés is lehet esetleg.

biztos lesznek még vzsgálataitok, nem hiszem, hogy ennyiben hagyják a dokik. vagy ha igen, akkor tovább kell menni, más kórházba, jobb orvosokhoz.

2012. jún. 9. 08:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! nálunk anyósomnak van hasonló betegsége. Bár neki nem ilyen sűrűn. És legtöbbször nyáron van ez neki. Nála se tudták megállapítani, hogy mi ez csak azt tudjuk hogy azóta mióta volt neki egy járványos agyhártyagyulladása.
2012. jún. 9. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Milyenek az otthoni körülményeitek? Nincs sok veszekedés nálatok? Az iskolában milyenek Vele a tanárok és az osztálytársai?
2012. jún. 10. 06:24
 5/11 A kérdező kommentje:
A suliban sokat piszkálják,főleg a haja a miatt,mert vörös hajú. a legrosszabb hogy minden előzmény nélkül még ülve is képes elájulni. Most pszichológushoz, és mr re viszik,hátha találnak valamit.
2012. jún. 10. 08:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Remélem semmi baja nem lesz a Húgodnak! :) Minden elképzelhető jót kívánok Nektek! :)
2012. jún. 10. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Vérszegénység, vashiány, alacsony vérnyomás... stb. stb.
2012. jún. 10. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hugidnak üzenem, eredeti vörös hajú vagyok, mindkét gyermekem örökölte a vörös hajam, kék szemem.

Kitartás, nagyon szép és ritka tulajdonsággal rendelkezik,legyen rá büszke és ne törödjön a többiekkel. Tudom,min megy át, de kitartás, középsulira már mindenki felfogása megváltozik.

Szinte nincs olyan nap,hogy ne mondanák akár idegenek,hogy milyen szép hajunk van és mennyire irigylik.

Általános suliba ilyen miatt még verekedtem is, meg csúfolt egy csaj, kideült évek múlva h irigyelte ,amint lehetett első dolga volt vörösre festeni.

Sőt volt egy tanárom is,aki állandóan emiatt különböztetett meg, pár év múlva kiderült ott is/,a tanár sose mondta/,hogy azért szekált/bántott állandóan,mert szerinte a természetes vörös hajú lányok a legszebbek. Volt tanítványa(ofője volt a tanár) mesélte ,h minden héten elmondta nekik ezt.

Ha van kedve akár írjon nekem privit, szívesen beszélgetek vele,mert átérzem a problémáját.

2012. jún. 10. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
8.vagyok, gyermekem koromba nekem is vérszegénységem/alacsony vérnyomásom volt, én is sokszor elájultam,sőt elaludtam akár sétálva is. Rengeteg folyadékot igyon,javítani fog a helyzeten.
2012. jún. 10. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:
narkolepszia nem lehet?
2012. jún. 14. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!