Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megindított szülés (jelen...

Megindított szülés (jelen esetben 19. hétre), van-e valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

A testvéremnek meg kell szülnie a babáját 19. hétre, mivel súlyos fejlődési rendellenességet fedeztek fel rajta. Akinek van hasonló tapasztalata, kérem keressen fel privátban, vagy írhat itt is, ahogy jobb neki. Sosem szült még, nem tudja, hogy mire számíthat, csak annyit tud, hogy ez rosszabb lesz, mint egy normál szülés. :(

A kérdései a következők:

- Melyik pillanatok fájnak? (Már a tágítás is, vagy csak akkor, amikor kap egy szurit, és megindulnak a fájások?) - Bent lehet vele valaki a kórteremben? Akár egész idő alatt.

- Mennyi ideig tart kb.?

2015. okt. 19. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon, nagyon sajnálom. En a 16.heten jártam így. A tagitas fajt. Három napig próbáltak szülészteni, végül műtét lett (azt hiszem, annyira féltem a szüléstől). Úgyhogy konkrétan a szülést nem tudom. Azt nem hiszem, hogy rosszabb mint a normál szülés, hiszen kisebb is, lelkileg viszont biztos.

Es őszinte részvétem.

2015. okt. 19. 20:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Írtam privát üzenetet.
2015. okt. 19. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem pont 19 hétre kellett megindítani, mert elhalt.Reggel hétkor indították,és fél egykor "lett vége", utána elaltattak, és kitisztítottak, miután felkeltem, mér nem fájt semmim, fizikailag.Hát, a "vajúdás" elég fájdalmas volt, ugyanúgy jöttek a fájások mint sima szülésnél.Mivel utána szültem két egészséges gyereket, így tudom.Senki nem lehetett bent velem a szülőszobán.Kitartást, lesz még neki egészséges babája!!!
2015. okt. 20. 09:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönjük a biztatást! Őszinte részvétem a babád miatt.
2015. okt. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!