Debrecenben a klinikán melyik orvos milyen? (negatív-pozítiv)
Figyelt kérdés
Köszike a válaszokat.2008. szept. 10. 23:16
1/3 anonim válasza:
Én mindenkivel max. megvoltam elégedve.
Sokan láttak mert sokáig vajúdtam majd végül császároztak és nem volt fogadott orvosom.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én most fogok szülni - napokon belül - a klinikán, én sem tudom, milyen orovosok vannak, egyet ismerek, az orvosomat. Remélem semmi gond nem lesz vele.
39 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Szia!Én 4,5 hónapja szültem Krasznai Zoárdnál és nagyon megvoltam vele elégedve.Nagyon figyelmes és kedves.Szerintem aki ismeri vagy nála szült nemigen volt rossz tapasztalata.Szülésem előtt is csak jót halottam róla. Ha esetleg érdekel telefonszámot tudok küldeni, akkor írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!