Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Régen mi történt azokkal,...

Régen mi történt azokkal, akik nem tudtak természetes úton szülni?

Figyelt kérdés
Pl. akiknél olyan probléma volt, amit ma császármetszéssel kezelnek...meghalt anya is, magzat is?

2015. okt. 13. 20:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Egy kérdés a kérdésban: Szerintetek 200 éve velem és a fiammal mi történt volna? 6 hónapja császároztak, mert a fiam nem fordult be, hanem a feje a csípőcsontom felett a bal combcsontomnál volt beékelődve(bocsi jobban nem tudom leírni). Szerintetek? Kérdező, ha erre válazt kapunk szerintem a te kérdésedre is meglesz a válasz.
2015. okt. 14. 20:11
 22/25 anonim ***** válasza:
Erre a nőgyógyász tud választ adni, nem az itteni laikusok.
2015. okt. 14. 21:52
 23/25 A kérdező kommentje:
15-ös: úristen :((((( Szerencsétlen babát élve kinyírták :( oké, ezzel anyát mentettek, értem én, de...úristen!
2015. okt. 15. 10:50
 24/25 A kérdező kommentje:
Hát halljátok, ezek után nagyon örülök, hogy ma élek, nem x évekkel,évtizedekkel (századokkal) ezelőtt...
2015. okt. 15. 10:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Régen a keskeny csajok a nagyfejű pasiktól menekültek, meg a pasik is inkább széles csípőjű nőt választottak hacsak nem voltak szadisták.
jún. 30. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!