Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulhetek ennek ellenere...

Szulhetek ennek ellenere termeszetes modon?

Figyelt kérdés
Hpv virusom van. Eddig ugy volt hogy csaszarom lesz mert a mehlepenyem rosdz hellyen volt es farfekveses is volt a baba. Most viszont minden rendben jo helyen van es jol felszik. Viszont hpv szemolcsom van pontosan a vegbelnyilasomnal. Ez gondot jelenthet a szulesnel?

2015. okt. 5. 16:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. okt. 5. 16:46
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen gondot jelent, vagy igen szulhetek. Nem eggyertelmu.
2015. okt. 5. 16:48
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Én is HPV-s vagyok, nekem is vannak szemölcsök és nem fogok kockáztatni, kértem is a császárt meg az orvos is úgy gondolja, hogy indokolt. Ugyanis a vírus halálos a babára nézve. Az én gyerekem életével, egészségével meg ne lutrizzanak!
2015. okt. 5. 16:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt en is igy vagyok eztel.
2015. okt. 5. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:

HPV szemolcs enm problema a babara nezve

nem akarod tudni hany karfiolt lattam mar a szuloszoban a gyerekekenek semmi bajuk nem volt

Manapsag mar egy ferde szemoldok miatt is megcsaszaroznak borzaszto

aztan cswodalkoznak kovetkezo terhessegnel a lepeny rossz helyen tapad a csaszr utan esetleg atno a mehen komoly eu kockazattal

csaszar utan nyugodtan lehet huvelyileg szulni ellenorzes mellett.

2015. okt. 6. 12:09
 6/14 anonim ***** válasza:

WHO hivatalos adatai

100.000 HPV szemolcsos nonek a sima szuletett gyereke kozul 1 csecsemo kaphatja el a HPV virust ami a babanal szemolcsot okozhat a garatban

ezert nem ajanljak a csaszar szemolcs miatt csaszar kockazata es mortalitasa nagyobb mint a HPV viruse.

2015. okt. 6. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok: úgy értettem, hogy igen, szülhetsz természetesen. Nem értem, hogy az emberek miért nem olvasnak utána számszerűen, milyen kockázata van egy császárnak. Úgy viselkednek, mintha az csak jó megoldás lehetne mindenre.
2015. okt. 6. 12:36
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Jelenleg a szakma vitatkozik azon, hogy kell-e császározni HPV fertőzés miatt mert az igaz, hogy a fertőződés ritka, de a betegség halálos az újszülöttre. Az nem igaz, hogy a császárnak több kockázata lenne a babára nézve, mint egy hüvelyi szülés. A választott időben elvégzett császárról beszélek. Az összehúzódások által kiváltott un. stressz hormont ma már injekcióval pótolják a szülés előtti napon, ezért mesterséges fájáskeltésre sincs szükség. A megfelelő ismerettel rendelkező orvosok nagy része bizonyított és aktív HPV fertőzés mellett nem engedélyezi a hüvelyi szülést, sőt mivel a fertőzés más kismamákra is veszélyes, el is különíti a kórházban töltött időre a kismamát. Azok az orvosok hagyják simán szülni ezeket az anyukákat, akik a régi 10-20-30 éves protokoll szerint dolgoznak. A probléma pedig az, hogy hazánkban ilyenből van a legtöbb mert a fiatal, friss tudással rendelkező orvosok mind külföldre mennek. Nem egy kisbaba halt már meg a HPV miatt és nem egy orvost tiltottak már el ilyen "tévedés" következtében a szülésvezetéstől.
2015. okt. 6. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

"Az nem igaz, hogy a császárnak több kockázata lenne a babára nézve, mint egy hüvelyi szülés."

Kérlek, linkeld a számadatokat kockázati formák szerint, megnézném, mire alapozod! Köszönöm!

2015. okt. 6. 15:05
 10/14 anonim ***** válasza:
36%

9! Linkeld te az ellenkezőjét! Mert ezek szerint te meg arról vagy meggyőződve, hogy a term. a jobb!

Szerintem egyik sem jobb a másiknál, mindenkinek magánügye.

Személy szerint, ha megvan az esély a bajra, rohadtul nem érdekel, hogy 1 a 100.000-hez, mert nem fog vígasztalni, hogy a többi 99.999 gyereknek nincs baja, ha pont az enyémnek lesz, és ezt megakadályozhattam volna.

2015. okt. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!