Szerintetek ha 2 hettel szules elott elmulik a nemi herpeszem szulhetek termeszetes uton? Nyugtassatok meg.
Figyelt kérdés
37 hetesen jott ki tartott 3 napot s el is mult. Mindenhol azt olvastam hogy amig aktiv addig fertoz. Orvoshoz csak hetfon menyek, kerlek irjatok addig valami megnyugtatot.2014. dec. 19. 07:44
1/3 anonim válasza:
Én nem nyugtatót fogok írni, hanem a véleményem. Szerintem nem szülhetsz spontán.
2/3 anonim válasza:
Miért nem az orvost kérdezed? Gondolom nem először jött ki,illett volna tájékozatni róla. De én is úgy tudom, hogy nem szülhatsz természetes úton mert kijöhet szülés alatt is.
3/3 A kérdező kommentje:
Evente egyszer szokott kijonni, egesz terhessegem alatt nem volt, eszembe sem jutott. Most tartott 2 napot, kertem idopontot az orvostol hetfon menyek hozza. Addig szerettem volna velemenyeket kerni.
2014. dec. 19. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!