Kérlek nyugtassatok meg?!
Figyelt kérdés
13 hetes terhes vagyok, és kb 4 héttel ezelőtt megittam egy pohár házi tejet (3dl) forrázatlanul..Ma voltam a védőnőnél, és mondta hogy ebből akár baj is lehet, hogy árthattam a babának, pedig isten lássa lelkem hogy én nem tudtam hogy ez veszélyes a Picire..Ivott már vki terhesen házi tejet, és nem lett baj??Kérlek nyugtassatok meg, hogy érezném ha gond lenne..2014. dec. 8. 16:20
1/4 anonim válasza:
4 hete volt eddig semmi bajod, akkor?? Ha minden ilyesmit betartana az ember akkor terhesség alatt semmit sem lehetne enni. Nem lesz tőle semmi baja.
2/4 anonim válasza:
Régen szerinted mit ittak az emberek?!
Ugyanmár, 3dl tejtől semmi,de semmi bajod nem lesz!
És amúgyis egészségesebb,mint akármelyik boltban kapható *ar!!!!
Nyugi,valamiért a védőnőket azért találták ki,hogy minden kis *arságért rémisztgessék az embert!
3/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj. Gondolom ha forrázatlanul ittad akkor valami ismerős helyről származik. Ismeretlen eredetű házi tejet gondolom azért magadnak is forralnál fogyasztás előtt. Nem lesz gond ne aggódj.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nem lesz semmi bajotok:) A védőnők meg tudnak néha 1-2 olyan dolgot is mondani,hogy idővel már csak a fejedet fogod majd fogni:) Nyugodj meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!