Szülés előtt állok kérlek nyugtassatok meg?
Figyelt kérdés
mostanában nagyon sok gondolat kavarog a fejemben a picivel kapcsolatban.Aggódom,az egészsége miatt ez a legfontosabb számunkra mint mindenki másnak is.Mi van ha betegen születik?a 12.heti ultrahangon is rendben volt minden,AFP is tökéletes lett és minden ultrahangon látszott,hogy szépen nő.Ugye ha az ultrahangokon nem látszik gond,és a vérvizsgálatok meg minden vizsgálat jó akkor nem lehet beteg?Down szindróma?2014. jan. 23. 13:38
1/6 anonim válasza:
Mennyi időd van még? Csak mert a végefelé teljesen természetes, hogy már nagyon aggódsz, de hidd el, nem lesz semmi gond. Ha a 12 heti ill. a 18 heti UH rendben volt és nem küldtek amniocentézisre, akkor nyilván nem láttak semmi down kórra utaló jelet.
2/6 anonim válasza:
down-szindrómát szerintem már szépen ki tudják szűrni nyaki redőkből, orrnyereg méretből, szív állapotából... szóval ettől szerintem nem kell tartanod :) rendben lesz minden! nyugodj meg... :)
3/6 A kérdező kommentje:
akkor azt mondjátok,hogy ne aggódjak ha az ultrahangokon rendben volt minden?
2014. jan. 23. 13:48
4/6 anonim válasza:
Ha minden eredmény jó volt, nagy valószínűséggel egészséges babád fog születni. Némi aggódás simán belefér, csak ne uralkodjon el rajtad emiatt a félelem! Azt megérzi a kicsi is odabent. Kitartás, minden rendben lesz!
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.akkor megpróbálok megnyugodni
2014. jan. 23. 13:51
6/6 anonim válasza:
Nézd, nekem volt egy vetélésem ami 1,5 év után jött össze. Meg is műtöttek. Egy menzesz mulva ujbol teherbe estem (féig véletlen mert addig gyogyszerekkel stimulaltak peteérést gondolta a fene hogy lesz magátol illetve hogy 1alkalom utan terhes maradok annyi csalodás után)
Nem volt gondtalan. Hematomák vérzés ágynyugalom... De elhiszed ha azt mondom nem félek? Persze minimális és egyben természetes féltés van bennem de valamiért nem hiszem hogy baj lehet. Nem parázok azon h mi lesz a szülésnél vagy hogy beteg lesz e. Valamiért az első genetikai ultrahang óta tiszta nyugodt vagyok. Rettenetesen várom hogy a karomba legyen hogy láthassam. De nem félek. Nyugi. Ha én nem parázok akkor te se tedd!
Minden rendben lesz,mert mért ne lenne?!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!