Kérlek, nyugtassatok meg, félek a koraszüléstől?
32 hetes kismama vagyok második babával. Az orvos elszörnyedt arccal közölte velem a héten hogy másodfokban érett a lepény. A baba méretei jók, áramlás jó. Tegnap óta keveset mozog és hascsikarásos hasmenés félém van. Ráadásul ma olvastam el a Hellobaby egy cikkét amiben a csaj 32 hetesen vesztette el a magzatát, keveset mozgott a baba majd vérezni kezdett és nem volt szívhang, megcsászározták. Ha tudtam volna hogy para story tutti nem olvasom végig.
Ma ráadásul sokat keményedek holott már 4 magnéziumon túl vagyok.
Ugye nem lesz ebből koraszülés? Nagyon félek pedig nem vagyok parázós anyuka, de ma egész nap ez jár a fejemben...
Szia!
Igaz,en csak 22hetes vagyok de ma 4kismama is mondta nekem,hogy egesznap mensi szeru gorcsei vannak,pedig nem szoktak lenni es brvettek mar rengeteg magneziumot.
Megérzik az időjárás-változást, valószínűleg azért mozog kevesebbet a tiéd is. Ha esetleg van otthon szívhangfigyelőd, azzal meg tudod hallgatni a szívét. Sajnos a vége felé egyre nehezebb lesz, 4 magnézium még nem olyan sok, ha kell, vegyél még be és feküdj le pihenni.
A méhlepény meg öregszik, ez tény. De még csak másodfokban érett, van még időd. Nekem 29 hetesen volt másodfokban érett a lepényem, ott riogattak minket az ultrahangon, hogy koraszülött lesz a baba. Most vagyok 35 hetes, lassan betöltöm a 36-t is, gyereknek nyoma sincs. Akkoriban átböngésztem egy csomó fórumot, még sokan voltak így, aztán végül akár 41. hétig is kihúzták.
Szóval: ne idegeskedj, ne olvass horrorsztorikat, vegyél be magnéziumot és feküdj le pihenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!