Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek, nyugtassatok meg,...

Kérlek, nyugtassatok meg, félek a koraszüléstől?

Figyelt kérdés

32 hetes kismama vagyok második babával. Az orvos elszörnyedt arccal közölte velem a héten hogy másodfokban érett a lepény. A baba méretei jók, áramlás jó. Tegnap óta keveset mozog és hascsikarásos hasmenés félém van. Ráadásul ma olvastam el a Hellobaby egy cikkét amiben a csaj 32 hetesen vesztette el a magzatát, keveset mozgott a baba majd vérezni kezdett és nem volt szívhang, megcsászározták. Ha tudtam volna hogy para story tutti nem olvasom végig.

Ma ráadásul sokat keményedek holott már 4 magnéziumon túl vagyok.

Ugye nem lesz ebből koraszülés? Nagyon félek pedig nem vagyok parázós anyuka, de ma egész nap ez jár a fejemben...

2014. aug. 22. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz,en csak 22hetes vagyok de ma 4kismama is mondta nekem,hogy egesznap mensi szeru gorcsei vannak,pedig nem szoktak lenni es brvettek mar rengeteg magneziumot.

2014. aug. 22. 21:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt jó olvasni, köszi. Eddig nagyon ritkán keményedtem, ma sem erőltettem túl magam mégis már vagy 20szor bekeményedett a hasam...
2014. aug. 22. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem ilyenkor az segített hogy beültem a kádba és langyos vízzel zuhanyoztam a hasamra folyattam a vizet (a babának tetszett)
2014. aug. 22. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Mennyi magnéziumot szedtél be? Az orvosom nekem mikor ilyen volt, azt mondta, akár napi 4-5 gramm (!) is mehet, úgyhogy én hetekig ennyit szedtem.
2014. aug. 22. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a dokim a magnéziumot nem lehet túladagolni terhesen én magne b6-ot szedtem béres és 3*2 egy nap mellé pedig 3*1 panangint ( nagyon görcsölős voltam)
2014. aug. 22. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem ma mondták hogy 1-2fokban érett a lepény,én is aggódom.
2014. aug. 22. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
32hkm
2014. aug. 22. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Megérzik az időjárás-változást, valószínűleg azért mozog kevesebbet a tiéd is. Ha esetleg van otthon szívhangfigyelőd, azzal meg tudod hallgatni a szívét. Sajnos a vége felé egyre nehezebb lesz, 4 magnézium még nem olyan sok, ha kell, vegyél még be és feküdj le pihenni.

A méhlepény meg öregszik, ez tény. De még csak másodfokban érett, van még időd. Nekem 29 hetesen volt másodfokban érett a lepényem, ott riogattak minket az ultrahangon, hogy koraszülött lesz a baba. Most vagyok 35 hetes, lassan betöltöm a 36-t is, gyereknek nyoma sincs. Akkoriban átböngésztem egy csomó fórumot, még sokan voltak így, aztán végül akár 41. hétig is kihúzták.

Szóval: ne idegeskedj, ne olvass horrorsztorikat, vegyél be magnéziumot és feküdj le pihenni.:)

2014. aug. 22. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
a sok magnezium hasmenest okoz...dokim is mondta es tapasztaltam is.
2014. aug. 23. 09:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igyekszem nem riogatni magam. Akkor lehet hogy a magnéziumtól lett hasmenésem... Eddig 2x1-et szedtem, de tegnap 6-ot biztos beszedtem...
2014. aug. 23. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!