Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyugtassatok meg legyszives,...

Nyugtassatok meg legyszives, huvelybe nyilalo fajdalom bajt jelent?

Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok neha erzek nyilalo fajdalmat a huvelyembol egeszen fel az alhasamba mintha kessel szurnabak fel. Nem gyakran es csak egyet erzek ilyent. Meg nem tertem at a terhes nacikra felek hogy talan attol lehet?

2014. júl. 25. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez teljesen szokványos jelenség.
2014. júl. 25. 09:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, de azért 17 hetesen már hordj inkább terhesnadrágot.

C&A, H&M itt nézz körül!

2014. júl. 25. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Szorítja a nadrág a hasad?
2014. júl. 25. 09:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem szorit de ha lehajolok mar nem kenyelmes
2014. júl. 25. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
KÉt terhességem volt, mindkettőnél volt hüvelynyilalás...csak rendeződnek át a dolgok, hogy elférjen a baba:)
2014. júl. 25. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyomja a baba a méhszájat. Normális.
2014. júl. 25. 10:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Ti mikortol kezdtetek terhes nacit hordani? Koszonom a megnyugtato valaszokat!
2014. júl. 25. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időnként,normális. Hüvelyi vérbőség is okozza,ami a terhességgel jár.
2014. júl. 25. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
A terhesnaci azért nem egyszerű kérdés. Lehet, hogy illik 17 hetesen már azt hordani, de nekem pl. 17 hetesen még szinte egyáltalán nem volt pocakom, 47-48 kilós voltam akkor és alapból alig 150 centi magas. Egyetlen boltban, eyetlen turkálóban sem találtam olyan terhesnacit, ami jó lett volna rám, másrészt az 5. hónap végéig belefértem simán a régi farmerjaimba is.
2014. júl. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!